Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Robots i la Bola de Drap Animalots Meravellosos
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 16.9
hopeless Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


8e minuut.
Torà is nu in balbezit. Querol bereikt de bal nog maar net als eerste. Querol passt de bal in één keer door. Prats rent richting de bal. Prats draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Robots i la Bola de Drap - Animalots Meravellosos 1:0

10e minuut.
Segura speelt de bal door. Aleu rent richting de bal. Teixidor verovert de bal door een tackle van achteren. Teixidor haalt uit met een fantastische trap. Alarcón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Robots i la Bola de Drap - Animalots Meravellosos 1:1

25e minuut.
Nasr bereikt de bal nog maar net als eerste. Querol onderschept slim de pass. Querol speelt de bal door. Prats bereikt de bal nog maar net als eerste. Prats schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Inworp. Poilane zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Querol speelt de bal door. Prats bereikt de bal nog maar net als eerste. Prats haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Robots i la Bola de Drap 52%, Animalots Meravellosos 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Robots i la Bola de Drap - Animalots Meravellosos 1:1

48e minuut.
Hicks geeft een hoge lob. Daar is Anglada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prats is nu in balbezit. Prats schiet op doel. Castellbò probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Querol rent richting de bal. Querol passt de bal zonder na te denken. Prats bereikt de bal nog maar net als eerste. Prats haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

61e minuut.
Bernaus geeft de bal voor. Aleu rent richting de bal. Marzal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aleu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Aleu met een snel genomen vrije trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Robots i la Bola de Drap - Animalots Meravellosos 2:1

64e minuut.
Torà rent richting de bal. Marzal onderschept slim de pass. Marzal met een sublieme pass. Teixidor bereikt de bal nog maar net als eerste. Teixidor draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Iglesias geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cuesta met de inworp. Querol bereikt de bal nog maar net als eerste. Querol draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Aleu rent richting de bal. Teixidor onderschept slim de pass. Teixidor probeert naar een medespeler te passen. Marzal rent richting de bal. Marzal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Prats onderschept slim de pass. Querol rent richting de bal. Prats rent richting de bal. Querol is nu in balbezit. Querol schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Robots i la Bola de Drap - Animalots Meravellosos 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Robots i la Bola de Drap 46%, Animalots Meravellosos 54%.
Robots i la Bola de Drap - Animalots Meravellosos 3:1