Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Trencalossos a l`atac Trencalossos de les Coves
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 15.8
poor Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Verdaguer verovert de bal door een tackle van achteren. Verdaguer speelt de bal door. Sans is nu in balbezit. Campàs onderschept slim de pass. Campàs haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Lòpez kopt de bal weg. Verdaguer bereikt de bal nog maar net als eerste. Verdaguer passt de bal met de wreef. Campàs is nu in balbezit. Campàs draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Lòpez is nu in balbezit. Verdaguer onderschept slim de pass. Verdaguer passt de bal in één keer door. Campàs rent richting de bal. Campàs haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Inworp. Moxat met een snelle inworp. Almirall rent richting de bal. Garcia verovert de bal door een tackle van achteren. Garcia haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Verdaguer met de inworp. Oller is nu in balbezit. Garcia begaat een overtreding. Garcia krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Almirall speelt de bal door. Lòpez rent richting de bal. Lòpez geeft een hoge lob. Oller kopt de bal weg. Verdaguer geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Trencalossos a l`atac - Trencalossos de les Coves 1:0

36e minuut.
Falgueras controleert de bal met de borst. Busqué is nu in balbezit. Falgueras schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Falgueras krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trencalossos a l`atac 50%, Trencalossos de les Coves 50%.
Trencalossos a l`atac - Trencalossos de les Coves 1:0

49e minuut.
Casal speelt de bal door. Companys is nu in balbezit. Companys probeert naar een medespeler te passen. Campàs is nu in balbezit. Campàs haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Trencalossos a l`atac - Trencalossos de les Coves 2:0

60e minuut.
Verdaguer bereikt de bal nog maar net als eerste. Verdaguer geeft een lange en hoge pass. Busqué heeft problemen om de bal te vangen. Campàs rent richting de bal. Campàs schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Aribau trapt de bal weg. Verdaguer kopt de bal weg. Campàs bereikt de bal nog maar net als eerste. Campàs schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Moxat raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Oliveira komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trencalossos a l`atac 40%, Trencalossos de les Coves 60%.
Trencalossos a l`atac - Trencalossos de les Coves 2:0