Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Llenyataires amb Barretina Torbs Estrafolaris
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 18.6
poor Schieten poor
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Bombardó kopt de bal weg. Daar is Sebastià, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Noyon bereikt de bal nog maar net als eerste. Sebastià verovert de bal door een tackle van achteren. Sebastià haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Llenyataires amb Barretina - Torbs Estrafolaris 1:0

5e minuut.
Guillem met een sublieme pass. Pericay rent richting de bal. Pericay passt de bal in één keer door. Sebastià is nu in balbezit. Sebastià schiet op doel. Serra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Fontàs met een harde bal richting middenveld. Morera bereikt de bal nog maar net als eerste. Morera probeert naar een medespeler te passen. Grandpierre rent richting de bal. Grandpierre schiet op doel. Fontàs probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Sebastià schiet op doel. Bonjorn probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rúbio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bordons is nu in balbezit. Bordons schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Llenyataires amb Barretina - Torbs Estrafolaris 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Llenyataires amb Barretina 48%, Torbs Estrafolaris 52%.
Llenyataires amb Barretina - Torbs Estrafolaris 2:0

48e minuut.
Morera probeert de bal met de borst te controleren. Grandpierre rent richting de bal. Grandpierre passt de bal zonder na te denken. Alabau rent richting de bal. Alabau schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Grandpierre rent richting de bal. Alabau bereikt de bal nog maar net als eerste. Grandpierre is nu in balbezit. Alabau is nu in balbezit. Alabau haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Alabau raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Domingo komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Grandpierre is nu in balbezit. Grandpierre met een sublieme pass. Domingo is nu in balbezit. Domingo haalt uit met een fantastische trap. Fontàs werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Llenyataires amb Barretina - Torbs Estrafolaris 2:1

66e minuut.
Guillem rent richting de bal. Grandpierre speelt de bal door. Pousa met een sublieme pass. Domingo bereikt de bal nog maar net als eerste. Domingo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Llenyataires amb Barretina - Torbs Estrafolaris 2:2

70e minuut.
Perarnau geeft de bal voor. Pousa kopt de bal weg. Grandpierre probeert naar een medespeler te passen. Domingo is nu in balbezit. Domingo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Llenyataires amb Barretina - Torbs Estrafolaris 2:3

76e minuut.
Rúbio is nu in balbezit. Rúbio geeft een hoge lob. Grandpierre kopt de bal weg. Domingo rent richting de bal. Domingo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Bombardó geeft een hoge lob. Inworp. Beal met de inworp. Barretó speelt de bal door. Guillem geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Llenyataires amb Barretina 51%, Torbs Estrafolaris 49%.
Llenyataires amb Barretina - Torbs Estrafolaris 2:3