Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Terratrèmols de la Boja Acadèmia Capgrossos amb Barretina
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 16.8
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen tragic


8e minuut.
Barjoan verovert de bal door een tackle van achteren. Casals bereikt de bal nog maar net als eerste. Casals passt de bal zonder na te denken. Barjoan rent richting de bal. Barjoan schiet op doel. Martín kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Vilarrubla speelt de bal door. Bonit is nu in balbezit. Bonit probeert naar een medespeler te passen. Casals rent richting de bal. Casals draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Martín probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Vilarrubla geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Guilló met de inworp. Mesia rent richting de bal. Mesia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Laffite bereikt de bal nog maar net als eerste. Casals verovert de bal door een tackle van achteren. Casals passt de bal met de wreef. Barjoan bereikt de bal nog maar net als eerste. Barjoan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Vilarrasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rull verovert de bal door een tackle van achteren. Rull geeft een lange en hoge pass. Guillem rent richting de bal. Guillem draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Terratrèmols de la Boja Acadèmia 52%, Capgrossos amb Barretina 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Terratrèmols de la Boja Acadèmia - Capgrossos amb Barretina 0:0

47e minuut.
Barjoan passt de bal zonder na te denken. Daar is Vilarrubla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mesia verovert de bal door een tackle van achteren. Mesia heeft problemen om de bal te vangen. Mesia draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

54e minuut.
Daar is Barjoan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barjoan speelt de bal door. Klungelig pakt Casals de bal. Casals haalt uit met een fantastische trap. Amatller probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Rull rent richting de bal. Rull passt de bal met de wreef. Moreira met een sublieme pass. Guillem is nu in balbezit. Guillem draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Rull is nu in balbezit. Rull geeft de bal voor. Bombardó probeert de bal aan de voet te houden. Guillem rent richting de bal. Guillem haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Terratrèmols de la Boja Acadèmia - Capgrossos amb Barretina 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Terratrèmols de la Boja Acadèmia 52%, Capgrossos amb Barretina 48%.
Terratrèmols de la Boja Acadèmia - Capgrossos amb Barretina 0:1