Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Coets Meravellosos Llenyataires amb Barretina
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.9
average Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


16e minuut.
Giné rent richting de bal. Sebastià bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bestué. Bestué krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Castellbò rent richting de bal. Sebastià rent richting de bal. Sebastià passt de bal zonder na te denken. Bordons is nu in balbezit. Bordons draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Coets Meravellosos - Llenyataires amb Barretina 0:1

36e minuut.
Guillem geeft een hoge lob. Segura speelt de bal door. Fans probeert naar een medespeler te passen. Ugalde is nu in balbezit. Ugalde schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Castellbò is nu in balbezit. Zurdo is nu in balbezit. Zurdo passt de bal in één keer door. Ugalde bereikt de bal nog maar net als eerste. Ugalde schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Sebastià passt de bal met de wreef. Fans rent richting de bal. Fans passt de bal zonder na te denken. Ugalde rent richting de bal. Ugalde haalt uit met een fantastische trap. Fontàs kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Na een snelle pass probeert Gallar de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Coets Meravellosos - Llenyataires amb Barretina 1:1

42e minuut.
Sebastià kopt de bal weg. Bordons bereikt de bal nog maar net als eerste. Bestué verovert de bal door een tackle van achteren. Sebastià bereikt de bal nog maar net als eerste. Sebastià schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coets Meravellosos 63%, Llenyataires amb Barretina 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Coets Meravellosos - Llenyataires amb Barretina 1:1

46e minuut.
Gallaudí raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Francès komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Vila speelt de bal door. Castellbò bereikt de bal nog maar net als eerste. Sebastià verovert de bal door een tackle van achteren. Bordons is nu in balbezit. Bordons schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Codina probeert naar een medespeler te passen. Guillem bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillem speelt de bal door. Pericay geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Castellbò bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Sebastià zijn tegenspeler op de grond. Castellbò is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Palau met een snel genomen vrije trap. Ugalde bereikt de bal nog maar net als eerste. Vila tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ugalde roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Ugalde kan niet meer verder spelen. Pietrek komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Pericay probeert naar een medespeler te passen. Bordons bereikt de bal nog maar net als eerste. Julià bereikt de bal nog maar net als eerste. Sebastià onderschept slim de pass. Sebastià schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coets Meravellosos 57%, Llenyataires amb Barretina 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Coets Meravellosos - Llenyataires amb Barretina 1:1