Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Animalots Meravellosos Gossos Ràpids
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 18.8
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
average Verdedigen poor


10e minuut.
Marzal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Aldosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Nasr bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldosa verovert de bal door een tackle van achteren. Aldosa draait met de bal, schiet en ... Serratacó kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Aiguadé probeert naar een medespeler te passen. Teixidor bereikt de bal nog maar net als eerste. Teixidor passt de bal in één keer door. Segura bereikt de bal nog maar net als eerste. Segura haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Animalots Meravellosos - Gossos Ràpids 1:0

16e minuut.
Duedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Marzal is nu in balbezit. Marzal probeert naar een medespeler te passen. Teixidor bereikt de bal nog maar net als eerste. Teixidor draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Marzal rent richting de bal. Marzal met een sublieme pass. Teixidor rent richting de bal. Teixidor haalt uit met een fantastische trap. Ros kopt de bal weg. Calero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Martínez geeft een hoge lob. Inworp. Aiguadé zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marzal rent richting de bal. Marzal geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Iglesias kopt de bal weg. Klungelig pakt Gaspar de bal. Gaspar met een sublieme pass. Teixidor bereikt de bal nog maar net als eerste. Teixidor haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Segura zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nasr rent richting de bal. Aldosa begaat een overtreding. Aldosa krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Animalots Meravellosos 61%, Gossos Ràpids 39%.
Animalots Meravellosos - Gossos Ràpids 1:0

51e minuut.
Duedra verovert de bal door een tackle van achteren. Aldosa rent richting de bal. Duedra onderschept slim de pass. Esteve bereikt de bal nog maar net als eerste. Esteve haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Duedra speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Martínez met een snelle inworp. Gaspar rent richting de bal. Gaspar geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Biadera geeft de bal voor. Inworp. Mortes met een snelle inworp. Aldosa is nu in balbezit. Aldosa geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Animalots Meravellosos - Gossos Ràpids 1:1

69e minuut.
Aldosa rent richting de bal. Duedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldosa onderschept slim de pass. Aldosa haalt uit met een fantastische trap. Serratacó werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Animalots Meravellosos - Gossos Ràpids 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Animalots Meravellosos 53%, Gossos Ràpids 47%.
Animalots Meravellosos - Gossos Ràpids 1:2