Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gossos Ràpids Terratrèmols de la Boja Acadèmia
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 18.5
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


27e minuut.
Cassú probeert naar een medespeler te passen. Vilarrubla bereikt de bal nog maar net als eerste. Esteve schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Esteve krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Klungelig pakt Pàmies de bal. Inworp. Pàmies met een snelle inworp. Barjoan is nu in balbezit. Barjoan haalt uit met een fantastische trap. Calero bokst de bal weg. Casals rent richting de bal. Casals schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Gossos Ràpids - Terratrèmols de la Boja Acadèmia 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gossos Ràpids 47%, Terratrèmols de la Boja Acadèmia 53%.
Gossos Ràpids - Terratrèmols de la Boja Acadèmia 0:1

59e minuut.
Pàmies zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barjoan probeert naar een medespeler te passen. Casals is nu in balbezit. Casals haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gossos Ràpids - Terratrèmols de la Boja Acadèmia 0:2

60e minuut.
Daar is Bernad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rifé is nu in balbezit. Bernad begaat een overtreding. Bernad krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Daar is Vilarrubla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cassú is nu in balbezit. Cassú probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Esteve de bal. Esteve haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gossos Ràpids - Terratrèmols de la Boja Acadèmia 1:2

67e minuut.
Casals speelt de bal door. Barjoan bereikt de bal nog maar net als eerste. Esteve onderschept slim de pass. Esteve haalt uit met een fantastische trap. Agudelo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gossos Ràpids - Terratrèmols de la Boja Acadèmia 2:2

71e minuut.
Bonit kopt de bal weg. Treserra met een sublieme pass. Bonit is nu in balbezit. Vilarrasa rent richting de bal. Vilarrasa geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gossos Ràpids 36%, Terratrèmols de la Boja Acadèmia 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gossos Ràpids - Terratrèmols de la Boja Acadèmia 2:2