Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cavalls Majestuosos Capgrossos amb Barretina
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
13 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 18.3
hopeless Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
Pallarols rent richting de bal. Heylen is nu in balbezit. Pallarols bereikt de bal nog maar net als eerste. Heylen is nu in balbezit. Heylen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Sícoris is nu in balbezit. Sícoris speelt de bal door. Klungelig pakt Marquès de bal. Mesia is nu in balbezit. Mesia haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Klungelig pakt Espadañé de bal. Pallarols is nu in balbezit. Pallarols passt de bal met de wreef. Heylen is nu in balbezit. Heylen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Martín trapt de bal weg van het doel. Viladomat kopt de bal weg. Amatller heeft problemen om de bal te vangen. Heylen bereikt de bal nog maar net als eerste. Heylen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Herder is nu in balbezit. Sícoris verovert de bal door een tackle van achteren. Sícoris passt de bal zonder na te denken. Mesia rent richting de bal. Mesia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cavalls Majestuosos - Capgrossos amb Barretina 0:1

40e minuut.
Heylen speelt de bal door. Daar is Pallarols, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Mesia zijn tegenspeler op de grond. Mesia krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cavalls Majestuosos 32%, Capgrossos amb Barretina 68%.
Cavalls Majestuosos - Capgrossos amb Barretina 0:1

85e minuut.
Trujillo geeft een hoge lob. Inworp. Robirosa met de inworp. Sícoris rent richting de bal. Sícoris passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cavalls Majestuosos 53%, Capgrossos amb Barretina 47%.
Cavalls Majestuosos - Capgrossos amb Barretina 0:1