Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Trencalossos a l`atac Torbs Estrafolaris
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 17.7
poor Schieten poor
weak Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Colomina rent richting de bal. Grandpierre is nu in balbezit. Grandpierre passt de bal zonder na te denken. Domingo bereikt de bal nog maar net als eerste. Domingo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Güell probeert naar een medespeler te passen. Campàs rent richting de bal. Bombardó tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bombardó krijgt een gele kaart. Campàs raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Güell neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Noyon is nu in balbezit. Noyon met een sublieme pass. Grandpierre rent richting de bal. Grandpierre schiet op doel. Aribau probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Trencalossos a l`atac - Torbs Estrafolaris 0:1

28e minuut.
Colomina rent richting de bal. Domingo verovert de bal door een tackle van achteren. Grandpierre bereikt de bal nog maar net als eerste. Grandpierre haalt uit met een fantastische trap. Aribau werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Trencalossos a l`atac - Torbs Estrafolaris 0:2

41e minuut.
Grandpierre is nu in balbezit. Almirall onderschept slim de pass. Almirall geeft de bal voor. Campàs rent richting de bal. Campàs haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trencalossos a l`atac 56%, Torbs Estrafolaris 44%.
Trencalossos a l`atac - Torbs Estrafolaris 0:2

48e minuut.
Domingo bereikt de bal nog maar net als eerste. Grandpierre rent richting de bal. Domingo rent richting de bal. Grandpierre is nu in balbezit. Grandpierre draait met de bal, schiet en ... Aribau kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Almirall speelt de bal door. Falgueras rent richting de bal. Falgueras probeert naar een medespeler te passen. Campàs is nu in balbezit. Campàs schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Olivé geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pousa met de inworp. Grandpierre bereikt de bal nog maar net als eerste. Grandpierre draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Verdaguer verovert de bal door een tackle van achteren. Verdaguer passt de bal in één keer door. Campàs is nu in balbezit. Campàs schiet op doel. Serra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Trencalossos a l`atac - Torbs Estrafolaris 1:2

70e minuut.
Pousa geeft de bal voor. Pintat bereikt de bal nog maar net als eerste. Colomina is nu in balbezit. Domingo verovert de bal door een tackle van achteren. Domingo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Almirall bereikt de bal nog maar net als eerste. Almirall geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pousa met een snelle inworp. Grandpierre geeft de bal voor. Aribau probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trencalossos a l`atac 50%, Torbs Estrafolaris 50%.
Trencalossos a l`atac - Torbs Estrafolaris 1:2