Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Torbs Estrafolaris Trencalossos a l`atac
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
10 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten poor
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Almirall geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bombardó de bal. Morera is nu in balbezit. Campàs onderschept slim de pass. Campàs schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Falgueras met een snelle inworp. Serres is nu in balbezit. Serres geeft de bal voor. Campàs rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Companys verovert de bal door een tackle van achteren. Companys passt de bal met de wreef. Esquerrà is nu in balbezit. Grandpierre bereikt de bal nog maar net als eerste. Grandpierre schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Heylen raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pintat komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Esquerrà is nu in balbezit. Rúbio onderschept slim de pass. Grandpierre rent richting de bal. Grandpierre draait met de bal, schiet en ... Rúbio probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dafis zal de hoekschop nemen. Esquerrà is nu in balbezit. Esquerrà draait met de bal, schiet en ... Daar is Companys, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Torbs Estrafolaris - Trencalossos a l`atac 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torbs Estrafolaris 56%, Trencalossos a l`atac 44%.
Torbs Estrafolaris - Trencalossos a l`atac 1:0

57e minuut.
Companys geeft een lange en hoge pass. Colomina rent richting de bal. Morera begaat een overtreding. Morera krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Rúbio is nu in balbezit. Rúbio geeft een lange en hoge pass. Inworp. Verdaguer met een snelle inworp. Serres geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Rúbio geeft een lange en hoge pass. Verdaguer rent richting de bal. Verdaguer geeft de bal voor. Campàs bereikt de bal nog maar net als eerste. Campàs haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Morera passt de bal zonder na te denken. Pintat bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintat geeft een lange en hoge pass. Campàs is nu in balbezit. Campàs schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Bombardó bereikt de bal nog maar net als eerste. Colomina verovert de bal door een tackle van achteren. Colomina met een sublieme pass. Serres rent richting de bal. Serres draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torbs Estrafolaris 58%, Trencalossos a l`atac 42%.
Torbs Estrafolaris - Trencalossos a l`atac 1:0