Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Dacia Buiucani arsenal,,
like a 5-2-E-2 Tactiek barajj
51% Balbezit 49%
34% Spel op eigen helft 66%
23 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
71.1 gemiddelde waardering 65.8
wonderbaarlijk Schieten zeer goed
uitstekend Passen formidabel
uitmuntend Verdedigen formidabel


5e minuut.
Gamargo is nu in balbezit. Gamargo geeft een hoge lob. Cavalcante kopt de bal weg. Jemioła geeft een hoge lob. Răducan springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Muslera bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavalcante rent richting de bal. Týce met een sublieme pass. Bermejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermejo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lotti is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Pliatsikas met een sublieme pass. Andonie rent richting de bal. Andonie geeft een hoge lob. Lotti springt en kopt de bal. Picão maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dacia Buiucani - arsenal,, 1:0

23e minuut.
Pliatsikas is nu in balbezit. Pliatsikas passt de bal zonder na te denken. Daar is Gamargo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Lotti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Bermejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermejo geeft een hoge lob. Lotti is nu in balbezit. Lotti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Bermejo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Katselis komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Jemioła is nu in balbezit. Jemioła passt de bal in één keer door. Piţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Piţ geeft een lange en hoge pass. Răducan krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Emmerson de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Sokołowski passt de bal in één keer door. Dzhingozov met een sublieme pass. Klungelig pakt Răducan de bal. Răducan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Dacia Buiucani - arsenal,, 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dacia Buiucani 44%, arsenal,, 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Dacia Buiucani - arsenal,, 1:1

51e minuut.
Mohácsi kopt de bal weg. Daar is Andonie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andonie passt de bal met de wreef. Mytnik geeft een hoge lob. Lotti springt en kopt de bal. Picão verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Klungelig pakt Lotti de bal. Proto begaat een overtreding. Lotti raakt geblesseerd tijdens het duel. Mytnik zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lotti maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Andonie passt de bal met de wreef. Pliatsikas probeert naar een medespeler te passen. Mytnik heeft problemen om de bal te vangen. Mytnik geeft de bal voor. Lotti maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Mytnik passt de bal met de wreef. Lotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Lotti geeft de bal voor. Katselis is nu in balbezit. Katselis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dacia Buiucani - arsenal,, 2:1

61e minuut.
Jemioła met een sublieme pass. Týce geeft een lange en hoge pass. Daar is Tatara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Katselis rent richting de bal. Katselis schiet op doel. Picão probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Proto de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dacia Buiucani - arsenal,, 3:1

66e minuut.
Andonie geeft een hoge lob. Proto kopt de bal weg. Mytnik rent richting de bal. Mytnik geeft een lange en hoge pass. Proto kopt de bal weg. Picão kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Andonie speelt de bal door. Mytnik is nu in balbezit. Mytnik geeft een hoge lob. Katselis springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dacia Buiucani - arsenal,, 4:1

69e minuut.
Andonie geeft de bal voor. Lotti kopt de bal weg. Casco heeft problemen om de bal te vangen. Katselis is nu in balbezit. Katselis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Proto geeft een lange en hoge pass. Cwalina kopt de bal weg. Pliatsikas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pliatsikas geeft de bal voor. Katselis springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Cavalcante speelt de bal door. Daar is Andonie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andonie geeft de bal voor. Katselis is nu in balbezit. Katselis schiet op doel. Picão bokst de bal weg.

80e minuut.
Mytnik geeft een hoge lob. Tatara kopt de bal weg. Andonie is nu in balbezit. Andonie geeft een hoge lob. Katselis springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Sokołowski passt de bal met de wreef. Răducan heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Emmerson zijn tegenspeler op de grond. Răducan wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Răducan kan niet meer verder spelen. Roşu komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Roşu rent richting de bal. Piţ rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Emmerson. Piţ is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sokołowski wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Mytnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Proto begaat een overtreding. Mytnik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mytnik met een snel genomen vrije trap. Lotti maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tatara is nu in balbezit. Katselis onderschept slim de pass. Katselis draait met de bal, schiet en ... Picão maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dacia Buiucani - arsenal,, 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dacia Buiucani 23%, arsenal,, 77%.
FC Dacia Buiucani - arsenal,, 5:1