Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aurora Borealis BlackWolves
Фурсов Tactiek pret m2
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 7
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 11
68.2 gemiddelde waardering 67.9
formidable Schieten excellent
formidable Passen excellent
formidable Verdedigen formidable


2e minuut.
Marazza rent richting de bal. Marazza passt de bal met de wreef. Robacki met een sublieme pass. Cojucari rent richting de bal. Cojucari haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Kieft kopt de bal weg. Marazza is nu in balbezit. Robacki begaat een overtreding. Robacki krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Castanda met een sublieme pass. Cornovan heeft problemen om de bal te vangen. Cornovan geeft een hoge lob. Cojucari rent richting de bal. Cojucari schiet op doel. Glon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Gîrbaciu speelt de bal door. Vilche bereikt de bal nog maar net als eerste. Castanda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vilche is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Marazza wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Fraguglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Dayı tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fraguglia is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fraguglia zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Vilche bereikt de bal nog maar net als eerste. Štrapenskas schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Štrapenskas krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Płocharski speelt de bal door. Barigozzi heeft problemen om de bal te vangen. Barigozzi speelt de bal door. Oster bereikt de bal nog maar net als eerste. Oster haalt uit met een fantastische trap. Gasper verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Klungelig pakt Sesa de bal. Oster bereikt de bal nog maar net als eerste. Castanda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Oster is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Oster komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aurora Borealis 42%, BlackWolves 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Aurora Borealis - BlackWolves 0:0

52e minuut.
Gîrbaciu passt de bal met de wreef. Daar is Barigozzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barigozzi passt de bal in één keer door. Oster is nu in balbezit. Oster draait met de bal, schiet en ... Gasper verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vilche is nu in balbezit. Vilche draait met de bal, schiet en ... Gasper bokst de bal weg.

53e minuut.
Robacki met een sublieme pass. Fraguglia zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Vilche kopt de bal weg. Oster bereikt de bal nog maar net als eerste. Oster draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Castanda de bal onder controle te krijgen. Gasper probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Barigozzi geeft een hoge lob. Vilche is nu in balbezit. Vilche passt de bal in één keer door. Oster rent richting de bal. Oster draait met de bal, schiet en ... Gasper bokst de bal weg.

74e minuut.
Vitoriano rent richting de bal. Vitoriano geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cornovan met een snelle inworp. Robacki geeft de bal voor. Glon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cojucari is nu in balbezit. Cojucari draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aurora Borealis - BlackWolves 0:1

79e minuut.
Sesa probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Castanda de bal. Sesa speelt de bal door. Cojucari rent richting de bal. Cojucari haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Płocharski bereikt de bal nog maar net als eerste. Płocharski geeft een lange en hoge pass. Oster rent richting de bal. Oster haalt uit met een fantastische trap. Gasper probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Aurora Borealis - BlackWolves 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aurora Borealis 48%, BlackWolves 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Aurora Borealis - BlackWolves 1:1