Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Besiktas Chisinau Paris.Saint-Germain
3412 - fix Tactiek ssc
47% Balbezit 53%
76% Spel op eigen helft 24%
2 Doelpogingen 35
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
39.4 gemiddelde waardering 58.4
redelijk Schieten formidabel
goed Passen zeer goed
redelijk Verdedigen goed


3e minuut.
Halilaj onderschept slim de pass. Halilaj passt de bal zonder na te denken. Ciumsean bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciumsean draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Besiktas Chisinau - Paris.Saint-Germain 0:1

5e minuut.
Gawroński probeert naar een medespeler te passen. Daar is Larcinesi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Larcinesi passt de bal zonder na te denken. Ciumsean is nu in balbezit. Ciumsean haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Halilaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Halilaj passt de bal zonder na te denken. Chiotakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiotakis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Besiktas Chisinau - Paris.Saint-Germain 0:2

8e minuut.
Chiotakis is nu in balbezit. Barajas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chiotakis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Halilaj met een snel genomen vrije trap. Larcinesi is nu in balbezit. Larcinesi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Besiktas Chisinau - Paris.Saint-Germain 0:3

13e minuut.
Flauer speelt de bal door. Purcel rent richting de bal. Larcinesi verovert de bal door een tackle van achteren. Larcinesi schiet op doel. De bal raakt de paal.

17e minuut.
Larcinesi rent richting de bal. Chiotakis is nu in balbezit. Larcinesi rent richting de bal. Larcinesi schiet op doel. Lütfəliyev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Gawroński verovert de bal door een tackle van achteren. Halilaj speelt de bal door. Flauer probeert naar een medespeler te passen. Larcinesi rent richting de bal. Larcinesi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Flauer onderschept slim de pass. Flauer probeert naar een medespeler te passen. Larcinesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Larcinesi draait met de bal, schiet en ... Romanesco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Besiktas Chisinau - Paris.Saint-Germain 0:4

31e minuut.
Lütfəliyev geeft de bal voor. Mendonça is nu in balbezit. Mendonça geeft de bal voor. Larcinesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Larcinesi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Inworp. Flauer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Larcinesi met een sublieme pass. Chiotakis rent richting de bal. Chiotakis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ciumsean bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciumsean draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Besiktas Chisinau - Paris.Saint-Germain 0:5

33e minuut.
Gîrlean geeft een lange en hoge pass. Keino kopt de bal weg. Ciumsean rent richting de bal. Chiotakis rent richting de bal. Chiotakis haalt uit met een fantastische trap. Romanesco bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Besiktas Chisinau - Paris.Saint-Germain 0:6

35e minuut.
Purcel is nu in balbezit. Halilaj onderschept slim de pass. Halilaj speelt de bal door. Larcinesi is nu in balbezit. Larcinesi schiet op doel. Romanesco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Ciumsean passt de bal zonder na te denken. Chiotakis is nu in balbezit. Barajas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chiotakis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Chiotakis neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Romanesco trapt de bal weg. Mişin kopt de bal weg. Oliva heeft problemen om de bal te vangen. Xydous onderschept slim de pass. Xydous draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Ciumsean kopt de bal weg. Purcel rent richting de bal. Purcel geeft een lange en hoge pass. Larcinesi is nu in balbezit. Larcinesi draait met de bal, schiet en ... Romanesco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Besiktas Chisinau 73%, Paris.Saint-Germain 27%.
FC Besiktas Chisinau - Paris.Saint-Germain 0:6

52e minuut.
Klungelig pakt Purcel de bal. Chiotakis rent richting de bal. Purcel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chiotakis raakt geblesseerd tijdens het duel. Halilaj komt bij de bal en schiet. Romanesco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ciumsean is nu in balbezit. Ciumsean draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

58e minuut.
Flauer is nu in balbezit. Flauer speelt de bal door. Klungelig pakt Larcinesi de bal. Larcinesi haalt uit met een fantastische trap. Romanesco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Besiktas Chisinau - Paris.Saint-Germain 0:7

60e minuut.
Lütfəliyev rent richting de bal. Halilaj verovert de bal door een tackle van achteren. Halilaj passt de bal met de wreef. Chiotakis rent richting de bal. Chiotakis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Halilaj is nu in balbezit. Halilaj passt de bal met de wreef. Daar is Flauer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Flauer geeft een lange en hoge pass. Ciumsean maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Barajas kopt de bal weg. Halilaj geeft een hoge lob. Larcinesi kopt de bal weg. Chiotakis rent richting de bal. Chiotakis schiet op doel. Romanesco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Pîrniş is nu in balbezit. Pîrniş geeft een hoge lob. Larcinesi kopt de bal weg. Chiotakis rent richting de bal. Chiotakis draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Romanesco probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Besiktas Chisinau - Paris.Saint-Germain 0:8

68e minuut.
Volosciuc komt het veld opgelopen. Bubuioc komt het veld opgelopen. Budeanu komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Flauer met de inworp. Larcinesi rent richting de bal. Halilaj is nu in balbezit. Larcinesi rent richting de bal. Larcinesi draait met de bal, schiet en ... Romanesco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Gawroński speelt de bal door. Halilaj probeert naar een medespeler te passen. Larcinesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Larcinesi schiet op doel. Romanesco probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Besiktas Chisinau - Paris.Saint-Germain 0:9

73e minuut.
Lütfəliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Lütfəliyev passt de bal in één keer door. Bubuioc rent richting de bal. Larcinesi verovert de bal door een tackle van achteren. Larcinesi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Ciumsean met een sublieme pass. Larcinesi rent richting de bal. Larcinesi schiet op doel. Chiotakis probeert de bal aan de voet te houden. Romanesco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Besiktas Chisinau - Paris.Saint-Germain 0:10

80e minuut.
Lütfəliyev met een sublieme pass. Bubuioc bereikt de bal nog maar net als eerste. Bubuioc geeft een lange en hoge pass. Larcinesi is nu in balbezit. Larcinesi haalt uit met een fantastische trap. Romanesco bokst de bal weg. Na een snelle pass probeert Bubuioc de bal onder controle te krijgen. Ciumsean rent richting de bal. Ciumsean schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Besiktas Chisinau - Paris.Saint-Germain 0:11

83e minuut.
Mendonça is nu in balbezit. Mendonça passt de bal zonder na te denken. Chiotakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiotakis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Besiktas Chisinau - Paris.Saint-Germain 0:12

86e minuut.
Keino met een sublieme pass. Ciumsean bereikt de bal nog maar net als eerste. Gîrlean schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Gîrlean moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Gîrlean schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Ciumsean is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Halilaj zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bubuioc is nu in balbezit. Larcinesi verovert de bal door een tackle van achteren. Larcinesi draait met de bal, schiet en ... Romanesco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Flauer geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Larcinesi is nu in balbezit. Larcinesi draait met de bal, schiet en ... Romanesco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Besiktas Chisinau - Paris.Saint-Germain 0:13

88e minuut.
Flauer passt de bal in één keer door. Halilaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Larcinesi rent richting de bal. Larcinesi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Besiktas Chisinau - Paris.Saint-Germain 0:14

90e minuut.
Mendonça onderschept slim de pass. Ciumsean is nu in balbezit. Ciumsean speelt de bal door. Larcinesi rent richting de bal. Larcinesi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Besiktas Chisinau 79%, Paris.Saint-Germain 21%.
FC Besiktas Chisinau - Paris.Saint-Germain 0:14