Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bayer04 FC Dacia Chișinău
New433 Tactiek Dec`2022
54% Balbezit 46%
33% Spel op eigen helft 67%
21 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
56.5 gemiddelde waardering 44.1
very good Schieten good
very good Passen adequate
very good Verdedigen very good


7e minuut.
Silseth rent richting de bal. Burgoci begaat een overtreding. Silseth is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Silseth met een snel genomen vrije trap. Stuligłowa kopt de bal weg. Daum bereikt de bal nog maar net als eerste. Daum schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Bertinotti met een sublieme pass. Braghin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Woldseth probeert naar een medespeler te passen. Goremultă is nu in balbezit. Goremultă schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayer04 - FC Dacia Chișinău 0:1

25e minuut.
Braghin onderschept slim de pass. Braghin probeert naar een medespeler te passen. Goremultă rent richting de bal. Goremultă schiet op doel. Brunschi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayer04 - FC Dacia Chișinău 0:2

27e minuut.
El Gamasi probeert de bal aan de voet te houden. Daum rent richting de bal. Daum passt de bal zonder na te denken. Grubb rent richting de bal. Grubb schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayer04 - FC Dacia Chișinău 1:2

34e minuut.
Boruşevschi probeert naar een medespeler te passen. Burgoci bereikt de bal nog maar net als eerste. Burgoci passt de bal zonder na te denken. Goremultă bereikt de bal nog maar net als eerste. Goremultă draait met de bal, schiet en ... Brunschi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Podgórzak geeft de bal voor. Levandovschi kopt de bal weg. Karpalavičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Daum onderschept slim de pass. Daum draait met de bal, schiet en ... Boruşevschi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Sperber rent richting de bal. Sperber met een sublieme pass. Třebízský is nu in balbezit. Třebízský draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Třebízský passt de bal zonder na te denken. Daum is nu in balbezit. Daum probeert naar een medespeler te passen. Stuligłowa is nu in balbezit. Stuligłowa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bayer04 - FC Dacia Chișinău 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bayer04 42%, FC Dacia Chișinău 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bayer04 - FC Dacia Chișinău 2:2

52e minuut.
Podgórzak geeft een hoge lob. Karpalavičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Třebízský onderschept slim de pass. Třebízský geeft een hoge lob. Grubb springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayer04 - FC Dacia Chișinău 3:2

58e minuut.
Sperber kopt de bal weg. Silseth heeft problemen om de bal te vangen. Bertinotti speelt de bal door. Stuligłowa bereikt de bal nog maar net als eerste. Stuligłowa draait met de bal, schiet en ... Boruşevschi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayer04 - FC Dacia Chișinău 4:2

61e minuut.
Třebízský kopt de bal weg. Třebízský rent richting de bal. Třebízský speelt de bal door. Daum bereikt de bal nog maar net als eerste. Daum geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Iachimenco rent richting de bal. Iachimenco geeft een hoge lob. Grubb rent richting de bal. Grubb haalt uit met een fantastische trap. Boruşevschi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayer04 - FC Dacia Chișinău 5:2

67e minuut.
Podgórzak probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Třebízský de bal. Třebízský speelt de bal door. Grubb is nu in balbezit. Grubb haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Bertinotti is nu in balbezit. Bertinotti geeft een hoge lob. Klungelig pakt Levandovschi de bal. Daum is nu in balbezit. Daum schiet op doel. Boruşevschi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayer04 - FC Dacia Chișinău 6:2

71e minuut.
Třebízský is nu in balbezit. Třebízský geeft de bal voor. Stuligłowa kopt de bal weg. Grubb is nu in balbezit. Grubb haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Iachimenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Iachimenco geeft de bal voor. Klungelig pakt Cernavca de bal. Grubb bereikt de bal nog maar net als eerste. Grubb schiet op doel. Boruşevschi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Bertinotti met een sublieme pass. Grubb is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Civerco. Civerco krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Karpalavičius kopt de bal weg. Woldseth heeft problemen om de bal te vangen. Sperber met een sublieme pass. Třebízský is nu in balbezit. Třebízský geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Daum controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Levandovschi maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Breitkopf kopt de bal weg. El Gamasi bereikt de bal nog maar net als eerste. El Gamasi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bertinotti met een snelle inworp. Braghin is nu in balbezit. Breitkopf verovert de bal door een tackle van achteren. Breitkopf geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Breitkopf kopt de bal weg. Bertinotti probeert de bal met de borst te controleren. Bertinotti geeft een lange en hoge pass. Stuligłowa is nu in balbezit. Stuligłowa draait met de bal, schiet en ... Boruşevschi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Breitkopf bereikt de bal nog maar net als eerste. Breitkopf geeft de bal voor. Daum kopt de bal weg. Grubb is nu in balbezit. Grubb haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bayer04 23%, FC Dacia Chișinău 77%.
Bayer04 - FC Dacia Chișinău 6:2