Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. KENTFOREST BlackWolves
Extra Time R Tactiek pret m2
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 13
7 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
11 Buitenspel 3
68.3 gemiddelde waardering 70.4
formidabel Schieten uitmuntend
uitstekend Passen formidabel
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


6e minuut.
Robacki kopt de bal weg. Klungelig pakt Dayı de bal. Met opzet legt Budevici zijn tegenspeler op de grond. Budevici krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Budevici heeft problemen om de bal te vangen. Dayı is nu in balbezit. Dayı met een sublieme pass. Pascal rent richting de bal. Pascal schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Budevici bereikt de bal nog maar net als eerste. Budevici geeft een lange en hoge pass. Kieft is nu in balbezit. Chiculiţă onderschept slim de pass. Chiculiţă schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Robacki geeft een lange en hoge pass. Pascal rent richting de bal. Brăncovean maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Brăncovean moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Brăncovean schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

31e minuut.
Pascal rent richting de bal. Gladîş legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pascal is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cojucari neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. KENTFOREST - BlackWolves 0:1

36e minuut.
Dayı geeft een hoge lob. Pascal probeert de bal met de borst te controleren. Gnatiuc onderschept slim de pass. Pascal bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascal haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Budevici rent richting de bal. Robacki onderschept slim de pass. Robacki geeft de bal voor. Cojucari krijgt zijn hoofd ertegen. Gladîş probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Christian kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. KENTFOREST 58%, BlackWolves 42%.
F.C. KENTFOREST - BlackWolves 0:1

48e minuut.
Cornovan geeft een lange en hoge pass. Gnatiuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascal begaat een overtreding. Pascal krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Strah verovert de bal door een tackle van achteren. Pîslariuc verovert de bal door een tackle van achteren. Altraja bereikt de bal nog maar net als eerste. Altraja geeft de bal voor. Kovári maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Robacki passt de bal zonder na te denken. Pascal bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascal passt de bal in één keer door. Cojucari is nu in balbezit. Cojucari schiet op doel. Christian bokst de bal weg.

79e minuut.
Altraja rent richting de bal. Daar is Altraja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Altraja geeft de bal voor. Kovári springt en kopt de bal. Gasper werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C. KENTFOREST - BlackWolves 1:1

80e minuut.
Luca probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cornovan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pîslariuc begaat een overtreding. Pîslariuc krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Gladîş probeert naar een medespeler te passen. Pîslariuc met een sublieme pass. Pascal rent richting de bal. Pascal haalt uit met een fantastische trap. Christian probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. KENTFOREST - BlackWolves 1:2

88e minuut.
Cornovan rent richting de bal. Cornovan passt de bal zonder na te denken. Robacki rent richting de bal. Robacki geeft een lange en hoge pass. Pascal springt en kopt de bal. Christian bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. KENTFOREST 56%, BlackWolves 44%.
F.C. KENTFOREST - BlackWolves 1:2