Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Dacia Chișinău Paris.Saint-Germain
Dec`2022 Tactiek ssc
48% Balbezit 52%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 29
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 1
42.9 gemiddelde waardering 62.9
redelijk Schieten uitstekend
redelijk Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen goed


6e minuut.
Cernavca geeft de bal voor. Flauer kopt de bal weg. Civerco heeft problemen om de bal te vangen. Larcinesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Larcinesi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Gawroński kopt de bal weg. Flauer is nu in balbezit. Flauer probeert naar een medespeler te passen. Chiotakis is nu in balbezit. Chiotakis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dacia Chișinău - Paris.Saint-Germain 0:1

12e minuut.
Chiotakis is nu in balbezit. Levandovschi verovert de bal door een tackle van achteren. Levandovschi passt de bal met de wreef. Ciumsean is nu in balbezit. Ciumsean draait met de bal, schiet en ... Boruşevschi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Cernavca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dacia Chișinău - Paris.Saint-Germain 0:2

16e minuut.
Flauer kopt de bal weg. Chiotakis rent richting de bal. Levandovschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiotakis onderschept slim de pass. Chiotakis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
El Gamasi geeft een hoge lob. Braghin rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Catrecico. Catrecico krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Larcinesi is nu in balbezit. Chiotakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Larcinesi is nu in balbezit. Chiotakis rent richting de bal. Chiotakis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dacia Chișinău - Paris.Saint-Germain 0:3

33e minuut.
El Gamasi speelt de bal door. Woldseth is nu in balbezit. Ciumsean onderschept slim de pass. Keino rent richting de bal. Keino geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Daar is Catrecico, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Braghin rent richting de bal. Met opzet legt Catrecico zijn tegenspeler op de grond. Catrecico is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

37e minuut.
El Gamasi is nu in balbezit. Keino onderschept slim de pass. Keino geeft de bal voor. Chiotakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiotakis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Keino rent richting de bal. Keino passt de bal met de wreef. Ciumsean rent richting de bal. Ciumsean schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Flauer kopt de bal weg. Levandovschi rent richting de bal. Chiotakis onderschept slim de pass. Larcinesi rent richting de bal. Larcinesi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Flauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Flauer geeft de bal voor. Cernavca kopt de bal weg. Larcinesi kan de bal niet met de borst controleren. Larcinesi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dacia Chișinău 67%, Paris.Saint-Germain 33%.
FC Dacia Chișinău - Paris.Saint-Germain 0:3

48e minuut.
Halilaj passt de bal zonder na te denken. Flauer geeft de bal voor. Klungelig pakt Karpalavičius de bal. Ciumsean is nu in balbezit. Ciumsean schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Karpalavičius controleert de bal met de borst. Ciumsean rent richting de bal. Ciumsean passt de bal in één keer door. Chiotakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiotakis schiet op doel. Boruşevschi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Larcinesi draait met de bal, schiet en ... Karpalavičius heeft problemen om de bal te vangen. Ciumsean bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciumsean draait met de bal, schiet en ... Boruşevschi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dacia Chișinău - Paris.Saint-Germain 0:4

65e minuut.
Klungelig pakt Larcinesi de bal. Civerco rent richting de bal. Larcinesi onderschept slim de pass. Larcinesi draait met de bal, schiet en ... Boruşevschi probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Flauer onderschept slim de pass. Flauer met een sublieme pass. Levandovschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciumsean verovert de bal door een tackle van achteren. Ciumsean draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Braghin is nu in balbezit. Oliva onderschept slim de pass. Flauer met een sublieme pass. Daar is Larcinesi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Larcinesi schiet op doel. Boruşevschi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Ciumsean kopt de bal weg. Civerco heeft problemen om de bal te vangen. Larcinesi onderschept slim de pass. Larcinesi draait met de bal, schiet en ... Boruşevschi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dacia Chișinău - Paris.Saint-Germain 0:5

79e minuut.
Keino geeft de bal voor. Civerco rent richting de bal. Larcinesi verovert de bal door een tackle van achteren. Larcinesi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dacia Chișinău - Paris.Saint-Germain 0:6

82e minuut.
Keino onderschept slim de pass. Keino geeft de bal voor. Cernavca kopt de bal weg. Larcinesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Larcinesi haalt uit met een fantastische trap. Boruşevschi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Chiotakis rent richting de bal. Chiotakis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dacia Chișinău - Paris.Saint-Germain 0:7

86e minuut.
Halilaj is nu in balbezit. Halilaj geeft een lange en hoge pass. Chiotakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiotakis draait met de bal, schiet en ... Boruşevschi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dacia Chișinău - Paris.Saint-Germain 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dacia Chișinău 76%, Paris.Saint-Germain 24%.
FC Dacia Chișinău - Paris.Saint-Germain 0:8