Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bayer04 FC Besiktas Chisinau
New433 Tactiek 3412 - fix
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
12 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 2
48.6 gemiddelde waardering 39
solide Schieten goed
solide Passen goed
redelijk Verdedigen zwak


8e minuut.
Stuligłowa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lütfəliyev verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Grubb. Grubb krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Purcel speelt de bal door. Bajucov is nu in balbezit. Sperber verovert de bal door een tackle van achteren. Sperber geeft een hoge lob. Grubb kopt de bal weg. Romanesco bokst de bal weg.

22e minuut.
Daum passt de bal zonder na te denken. Třebízský is nu in balbezit. Třebízský speelt de bal door. Daum is nu in balbezit. Daum draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Sperber rent richting de bal. Sperber passt de bal in één keer door. Třebízský rent richting de bal. Třebízský geeft een lange en hoge pass. Grubb springt en kopt de bal. Paal!

26e minuut.
Purcel bereikt de bal nog maar net als eerste. Purcel geeft de bal voor. Mişin kopt de bal weg. Breitkopf rent richting de bal. Breitkopf geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Stuligłowa is nu in balbezit. Stuligłowa schiet op doel. Paal!

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bertinotti met de inworp. Sperber geeft de bal voor. Stuligłowa maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Stuligłowa rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayer04 - FC Besiktas Chisinau 1:0

29e minuut.
Bajucov speelt de bal door. Xydous bereikt de bal nog maar net als eerste. Iachimenco schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Iachimenco krijgt een gele kaart. Xydous is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Bajucov neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Volosciuc met een snelle inworp. Folgheraiter rent richting de bal. Folgheraiter passt de bal in één keer door. Xydous bereikt de bal nog maar net als eerste. Xydous haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bayer04 - FC Besiktas Chisinau 1:1

40e minuut.
Klungelig pakt Mişin de bal. Sperber kopt de bal weg. Daum kan de bal niet met de borst controleren. Daum geeft een hoge lob. Grubb springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Buitenspel voor Grubb. Goede buitenspelval van de verdediging. Dillen komt het veld opgelopen. Korwin komt het veld opgelopen. Escari komt het veld opgelopen. Goulart komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bayer04 37%, FC Besiktas Chisinau 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bayer04 - FC Besiktas Chisinau 1:1

50e minuut.
Mişin bereikt de bal nog maar net als eerste. Mişin speelt de bal door. Xydous is nu in balbezit. Folgheraiter bereikt de bal nog maar net als eerste. Folgheraiter schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayer04 - FC Besiktas Chisinau 1:2

51e minuut.
Goulart onderschept slim de pass. Bajucov is nu in balbezit. Bajucov passt de bal met de wreef. Folgheraiter is nu in balbezit. Folgheraiter schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Stuligłowa bereikt de bal nog maar net als eerste. Stuligłowa passt de bal zonder na te denken. Purcel onderschept slim de pass. Grubb is nu in balbezit. Grubb haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Romanesco met een harde bal richting middenveld. Goulart geeft een lange en hoge pass. Daum is nu in balbezit. Daum schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Pletosu is nu in balbezit. Bertinotti verovert de bal door een tackle van achteren. Bertinotti speelt de bal door. Grubb rent richting de bal. Grubb geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Doeltrap. Budeanu komt het veld opgelopen. Bubuioc komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Bajucov speelt de bal door. Pletosu geeft een lange en hoge pass. Xydous bereikt de bal nog maar net als eerste. Xydous draait met de bal, schiet en ... Brunschi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Xydous bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayer04 - FC Besiktas Chisinau 1:3

81e minuut.
Escari rent richting de bal. Budeanu onderschept slim de pass. Məhərrəmov speelt de bal door. Xydous rent richting de bal. Xydous schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Romanesco met een harde bal richting middenveld. Bertinotti heeft problemen om de bal te vangen. Məhərrəmov met een sublieme pass. Xydous bereikt de bal nog maar net als eerste. Xydous draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayer04 - FC Besiktas Chisinau 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bayer04 45%, FC Besiktas Chisinau 55%.
Bayer04 - FC Besiktas Chisinau 1:4