Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aurora Borealis F.C. KENTFOREST
Фурсов Tactiek Extra Time R
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
17 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
69.3 gemiddelde waardering 70.2
wonderbaarlijk Schieten wonderbaarlijk
uitmuntend Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


2e minuut.
Pîslariuc geeft een hoge lob. Chiculiţă kopt de bal weg. Płocharski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kovári onderschept slim de pass. Kovári schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Luca speelt de bal door. Altraja is nu in balbezit. Oster tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Oster krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Chiculiţă rent richting de bal. Płocharski is nu in balbezit. Chiculiţă onderschept slim de pass. Chiculiţă draait met de bal, schiet en ... Glon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Sakallı verovert de bal door een tackle van achteren. Sakallı passt de bal met de wreef. Pîslariuc rent richting de bal. Pîslariuc geeft een hoge lob. Chiculiţă springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Luca passt de bal zonder na te denken. Barigozzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Barigozzi passt de bal met de wreef. Oster bereikt de bal nog maar net als eerste. Oster haalt uit met een fantastische trap. Christian probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Ryjáček rent richting de bal. Ryjáček passt de bal zonder na te denken. Oster is nu in balbezit. Oster haalt uit met een fantastische trap. Christian probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Aurora Borealis - F.C. KENTFOREST 1:0

23e minuut.
Altraja is nu in balbezit. Fraguglia verovert de bal door een tackle van achteren. Pîslariuc geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kovári de bal. Kovári haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Sakallı met een sublieme pass. Altraja bereikt de bal nog maar net als eerste. Altraja passt de bal in één keer door. Kovári rent richting de bal. Kovári haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aurora Borealis 52%, F.C. KENTFOREST 48%.
Aurora Borealis - F.C. KENTFOREST 1:0

49e minuut.
Barigozzi rent richting de bal. Pîslariuc onderschept slim de pass. Marazza verovert de bal door een tackle van achteren. Marazza geeft de bal voor. Vilche maakt een snoekduik en kopt de bal. Christian bokst de bal weg.

50e minuut.
Ryjáček speelt de bal door. Oster bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Gladîş ... Strafschop! Oster is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Oster neemt de penalty, wat een uithaal! Christian verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Budevici onderschept slim de pass. Budevici passt de bal zonder na te denken. Herbski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiculiţă onderschept slim de pass. Chiculiţă draait met de bal, schiet en ... Glon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Ryjáček met de inworp. Barigozzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Barigozzi geeft de bal voor. Vilche rent richting de bal. Vilche schiet op doel. Christian kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Luca rent richting de bal. Luca passt de bal met de wreef. Altraja rent richting de bal. Altraja geeft een lange en hoge pass. Kovári krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Altraja rent richting de bal. Altraja geeft een lange en hoge pass. Vitoriano probeert de bal met de borst te controleren. Chiculiţă rent richting de bal. Chiculiţă draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Ryjáček passt de bal met de wreef. Barigozzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Barigozzi passt de bal in één keer door. Vilche is nu in balbezit. Vilche draait met de bal, schiet en ... Christian verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Fraguglia rent richting de bal. Altraja onderschept slim de pass. Altraja probeert naar een medespeler te passen. Kovári bereikt de bal nog maar net als eerste. Kovári haalt uit met een fantastische trap. Glon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Chudnovsky, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chudnovsky geeft een hoge lob. Oster rent richting de bal. Oster schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Aurora Borealis - F.C. KENTFOREST 2:0

81e minuut.
Vilche bereikt de bal nog maar net als eerste. Gladîş bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilche onderschept slim de pass. Vilche draait met de bal, schiet en ... Christian werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aurora Borealis - F.C. KENTFOREST 3:0

83e minuut.
Ryjáček zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barigozzi rent richting de bal. Barigozzi geeft de bal voor. Vilche krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Vilche rent richting de bal. Gnatiuc maakt een afschuwelijke overtreding. Vilche is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Barigozzi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Oster maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Altraja rent richting de bal. Inworp. Altraja zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pîslariuc geeft een lange en hoge pass. Chiculiţă maakt een snoekduik en kopt de bal. Glon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Płocharski neemt vlug de vrije trap. Oster rent richting de bal. Oster geeft de bal voor. Vilche springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Aurora Borealis - F.C. KENTFOREST 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aurora Borealis 41%, F.C. KENTFOREST 59%.
Aurora Borealis - F.C. KENTFOREST 4:0