Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BlackWolves Murlocs United
pret m2 Tactiek Gudu Gudu
44% Balbezit 56%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 6
66.8 gemiddelde waardering 73.8
uitstekend Schieten briljant
uitstekend Passen formidabel
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


1e minuut.
Cimmarrusti is nu in balbezit. Cimmarrusti passt de bal zonder na te denken. Kawaler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawaler geeft de bal voor. Ciurea krijgt zijn hoofd ertegen. Gasper probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Klungelig pakt Strah de bal. Kawaler rent richting de bal. Kawaler met een sublieme pass. Ciurea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciurea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Pascal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordeniuc onderschept slim de pass. Bordeniuc geeft een hoge lob. Araszkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Araszkiewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Dalbon met de inworp. Bordeniuc heeft problemen om de bal te vangen. Bordeniuc geeft een lange en hoge pass. Araszkiewicz krijgt zijn hoofd ertegen. Gasper werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BlackWolves - Murlocs United 0:1

14e minuut.
Bordeniuc passt de bal zonder na te denken. Dalbon rent richting de bal. Dalbon speelt de bal door. Araszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Araszkiewicz draait met de bal, schiet en ... Gasper verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ciurea rent richting de bal. Strah onderschept slim de pass. Strah geeft de bal voor. Bordeniuc geeft een hoge lob. Araszkiewicz kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Bordeniuc geeft een lange en hoge pass. Ciurea kopt de bal weg. Kawaler rent richting de bal. Kawaler geeft een hoge lob. Ciurea maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Inworp. Strah zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cimmarrusti rent richting de bal. Cornovan verovert de bal door een tackle van achteren. Cornovan geeft een hoge lob. Jankowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Kawaler rent richting de bal. Kawaler met een sublieme pass. Dalbon speelt de bal door. Araszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Araszkiewicz draait met de bal, schiet en ... Gasper kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Inworp. Bordeniuc zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kawaler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawaler geeft de bal voor. Araszkiewicz springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gasper maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Ciurea is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
BlackWolves - Murlocs United 0:2

40e minuut.
Strah passt de bal met de wreef. Robacki probeert naar een medespeler te passen. Chilari bereikt de bal nog maar net als eerste. Chilari draait met de bal, schiet en ... Jankowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BlackWolves - Murlocs United 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BlackWolves 59%, Murlocs United 41%.
BlackWolves - Murlocs United 1:2

48e minuut.
Hoàng Anh passt de bal in één keer door. Dalbon probeert naar een medespeler te passen. Kawaler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawaler geeft een lange en hoge pass. Ciurea maakt een snoekduik en kopt de bal. Gasper verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Alui-Gheorghe verovert de bal door een tackle van achteren. Alui-Gheorghe probeert naar een medespeler te passen. Ciurea rent richting de bal. Ciurea draait met de bal, schiet en ... Gasper probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BlackWolves - Murlocs United 1:3

57e minuut.
Robacki is nu in balbezit. Robacki geeft de bal voor. Pascal rent richting de bal. Pascal schiet op doel. Jankowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BlackWolves - Murlocs United 2:3

58e minuut.
Dalbon rent richting de bal. Dalbon passt de bal in één keer door. Ciurea rent richting de bal. Ciurea schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Płatosz is nu in balbezit. Dayı bereikt de bal nog maar net als eerste. Dayı passt de bal in één keer door. Pascal is nu in balbezit. Pascal schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Ciurea speelt de bal door. Kawaler heeft problemen om de bal te vangen. Kawaler geeft een lange en hoge pass. Ciurea springt en kopt de bal. Castanda probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Araszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Araszkiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BlackWolves - Murlocs United 2:4

78e minuut.
Kawaler passt de bal met de wreef. Ciurea bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kawaler zal de hoekschop nemen. Ciurea krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Sesa geeft een hoge lob. Pascal kopt de bal weg. Chilari is nu in balbezit. Chilari haalt uit met een fantastische trap. Jankowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BlackWolves - Murlocs United 3:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BlackWolves 57%, Murlocs United 43%.
BlackWolves - Murlocs United 3:4