Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aurora Borealis Re@l M@drid
Фурсов Tactiek 4.3.3
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
5 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 12
67.8 gemiddelde waardering 72.2
formidable Schieten formidable
formidable Passen formidable
formidable Verdedigen incredible


28e minuut.
Glon met een sublieme pass. Barigozzi kopt de bal weg. Daar is Vilche, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bolles geeft een lange en hoge pass. Jiménez is nu in balbezit. Glon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jiménez rent richting de bal. Jiménez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aurora Borealis - Re@l M@drid 0:1

32e minuut.
Bolles geeft een hoge lob. Nemere kopt de bal weg. Aspiazu bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez is nu in balbezit. Jiménez draait met de bal, schiet en ... Glon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Bolles geeft een lange en hoge pass. Jiménez kopt de bal weg. Alii is nu in balbezit. Alii geeft een lange en hoge pass. Aspiazu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aurora Borealis - Re@l M@drid 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aurora Borealis 49%, Re@l M@drid 51%.
Aurora Borealis - Re@l M@drid 0:2

46e minuut.
Yankov komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Marazza speelt de bal door. Barigozzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Barigozzi passt de bal zonder na te denken. Vilche rent richting de bal. Vilche schiet op doel. Järdler bokst de bal weg.

64e minuut.
Bolles rent richting de bal. Bolles passt de bal in één keer door. Alii rent richting de bal. Alii geeft een lange en hoge pass. Aspiazu bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Aurora Borealis - Re@l M@drid 0:3

66e minuut.
Barigozzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Barigozzi passt de bal in één keer door. Vilche is nu in balbezit. Vilche haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aurora Borealis - Re@l M@drid 1:3

76e minuut.
Bolles met een sublieme pass. Jiménez is nu in balbezit. Vitoriano is nu in balbezit. Yankov verovert de bal door een tackle van achteren. Yankov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Bolles geeft de bal voor. Buitenspel voor Yankov. Goede buitenspelval van de verdediging. Vitoriano maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Vilche bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilche geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Järdler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aurora Borealis 44%, Re@l M@drid 56%.
Aurora Borealis - Re@l M@drid 1:3