Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Dacia Buiucani FC Besiktas Chisinau
WMD5-2-E-2 Tactiek 3412 - fix
63% Balbezit 37%
20% Spel op eigen helft 80%
31 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
11 Buitenspel 1
59.9 gemiddelde waardering 39.9
excellent Schieten average
formidable Passen adequate
excellent Verdedigen average


1e minuut.
Mişin rent richting de bal. Andonie verovert de bal door een tackle van achteren. Andonie speelt de bal door. Dobalyan rent richting de bal. Dobalyan geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

2e minuut.
Cwalina kopt de bal weg. Daar is Pliatsikas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pliatsikas met een sublieme pass. Andonie rent richting de bal. Andonie haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Týce geeft een hoge lob. Lütfəliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Katselis schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Katselis krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Daar is Mytnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mytnik geeft de bal voor. Gîrlean heeft problemen om de bal te vangen. Katselis rent richting de bal. Katselis draait met de bal, schiet en ... Crisco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Mytnik met een sublieme pass. Bermejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermejo schiet op doel. Gîrlean probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Crisco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dacia Buiucani - FC Besiktas Chisinau 1:0

18e minuut.
Mytnik met een sublieme pass. Bermejo rent richting de bal. Bermejo passt de bal zonder na te denken. Katselis bereikt de bal nog maar net als eerste. Katselis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Xydous rent richting de bal. Mohácsi verovert de bal door een tackle van achteren. Mohácsi speelt de bal door. Bermejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermejo geeft de bal voor. Crisco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Lütfəliyev geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pliatsikas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mytnik geeft de bal voor. Bermejo springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dacia Buiucani - FC Besiktas Chisinau 2:0

24e minuut.
Bermejo controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Crisco neemt vlug de vrije trap. Týce kopt de bal weg. Andonie bereikt de bal nog maar net als eerste. Andonie draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Andonie probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bermejo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bermejo passt de bal in één keer door. Mytnik is nu in balbezit. Mytnik geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Savoia rent richting de bal. Mohácsi verovert de bal door een tackle van achteren. Mohácsi geeft een hoge lob. Bermejo rent richting de bal. Bermejo schiet op doel. Crisco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Budeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Budeanu geeft een hoge lob. Inworp. Pliatsikas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mytnik geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Andonie met een snelle inworp. Pliatsikas rent richting de bal. Pliatsikas passt de bal in één keer door. Katselis is nu in balbezit. Katselis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dacia Buiucani - FC Besiktas Chisinau 3:0

37e minuut.
Mytnik met een sublieme pass. Cwalina is nu in balbezit. Cwalina geeft een hoge lob. Katselis is nu in balbezit. Katselis draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dacia Buiucani - FC Besiktas Chisinau 4:0

43e minuut.
Mytnik is nu in balbezit. Mytnik geeft de bal voor. Gîrlean heeft problemen om de bal te vangen. Katselis rent richting de bal. Katselis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Katselis controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Volosciuc komt het veld opgelopen. Ianache komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Andonie met een sublieme pass. Mytnik rent richting de bal. Mytnik geeft een lange en hoge pass. Katselis maakt een snoekduik en kopt de bal. Mytnik geeft een hoge lob. Crisco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Andonie zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pliatsikas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pliatsikas passt de bal zonder na te denken. Katselis rent richting de bal. Katselis draait met de bal, schiet en ... Crisco bokst de bal weg. Klungelig pakt Gîrlean de bal. Barajas is nu in balbezit. Barajas passt de bal met de wreef. Andonie bereikt de bal nog maar net als eerste. Andonie geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal. Katselis bereikt de bal nog maar net als eerste. Katselis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dacia Buiucani - FC Besiktas Chisinau 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dacia Buiucani 20%, FC Besiktas Chisinau 80%.
FC Dacia Buiucani - FC Besiktas Chisinau 5:0

55e minuut.
Daar is Mytnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mytnik probeert naar een medespeler te passen. Bermejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermejo draait met de bal, schiet en ... Crisco probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dacia Buiucani - FC Besiktas Chisinau 6:0

65e minuut.
Buitenspel voor Xydous. Goede buitenspelval van de verdediging. Folgheraiter komt het veld opgelopen. Pletosu komt het veld opgelopen. Cartaşev komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Mytnik geeft een hoge lob. Lütfəliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermejo verovert de bal door een tackle van achteren. Bermejo haalt uit met een fantastische trap. Crisco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Andonie geeft de bal voor. Ianache heeft problemen om de bal te vangen. Bermejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Katselis bereikt de bal nog maar net als eerste. Katselis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mytnik zal de hoekschop nemen. Pletosu kopt de bal weg. Daar is Mişin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andonie rent richting de bal. Andonie geeft een hoge lob. Crisco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ianache is nu in balbezit. Bermejo verovert de bal door een tackle van achteren. Bermejo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dacia Buiucani - FC Besiktas Chisinau 7:0

87e minuut.
Ianache met een snelle inworp. Pliatsikas met een sublieme pass. Bermejo is nu in balbezit. Bermejo schiet op doel. Crisco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dacia Buiucani - FC Besiktas Chisinau 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dacia Buiucani 20%, FC Besiktas Chisinau 80%.
FC Dacia Buiucani - FC Besiktas Chisinau 8:0