Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bayer04 LETS
New433 Tactiek Second
41% Balbezit 59%
72% Spel op eigen helft 28%
0 Doelpogingen 42
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
47.9 gemiddelde waardering 61.4
good Schieten very good
adequate Passen incredible
poor Verdedigen formidable


1e minuut.
Escari is nu in balbezit. Ochroński onderschept slim de pass. Goulart is nu in balbezit. Ochroński verovert de bal door een tackle van achteren. Ochroński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

2e minuut.
Copacii heeft problemen om de bal te vangen. Korwin rent richting de bal. Ochroński onderschept slim de pass. Ochroński haalt uit met een fantastische trap. Figueira probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayer04 - LETS 0:1

8e minuut.
Hanczewski passt de bal met de wreef. Prohniţchi is nu in balbezit. Prohniţchi passt de bal met de wreef. Ochroński rent richting de bal. Ochroński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Hotoleanu passt de bal met de wreef. Copacii bereikt de bal nog maar net als eerste. Goulart schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Goulart is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Copacii is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hanczewski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ochroński is nu in balbezit. Ochroński draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Copacii bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochroński rent richting de bal. Dillen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochroński verovert de bal door een tackle van achteren. Ochroński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Prohniţchi is nu in balbezit. Prohniţchi passt de bal in één keer door. Ochroński is nu in balbezit. Ochroński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayer04 - LETS 0:2

27e minuut.
Copacii haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Korwin de bal onder controle te krijgen. Hotoleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hotoleanu geeft een hoge lob. Ochroński krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Hotoleanu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hanczewski is nu in balbezit. Hanczewski geeft de bal voor. Copacii krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Hotoleanu rent richting de bal. Hotoleanu geeft de bal voor. Klungelig pakt Ochroński de bal. Ochroński haalt uit met een fantastische trap. Figueira werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayer04 - LETS 0:3

34e minuut.
Hanczewski is nu in balbezit. Hanczewski geeft een lange en hoge pass. Ochroński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochroński draait met de bal, schiet en ... Figueira werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayer04 - LETS 0:4

34e minuut.
Lozovan komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Daar is Ochroński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Escari rent richting de bal. Ochroński verovert de bal door een tackle van achteren. Ochroński haalt uit met een fantastische trap. Figueira werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayer04 - LETS 0:5

37e minuut.
Escari geeft de bal voor. Hanczewski rent richting de bal. Hanczewski passt de bal zonder na te denken. Ochroński heeft problemen om de bal te vangen. Ochroński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Teodosiu passt de bal zonder na te denken. Ochroński heeft problemen om de bal te vangen. Ochroński probeert naar een medespeler te passen. Lozovan rent richting de bal. Lozovan draait met de bal, schiet en ... Figueira bokst de bal weg. Ochroński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochroński draait met de bal, schiet en ... Figueira werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayer04 - LETS 0:6

42e minuut.
Hotoleanu met een sublieme pass. Hanczewski is nu in balbezit. Hanczewski passt de bal zonder na te denken. Lozovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozovan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayer04 - LETS 0:7

45e minuut.
Hotoleanu onderschept slim de pass. Hotoleanu speelt de bal door. Ochroński is nu in balbezit. Ochroński schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayer04 - LETS 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bayer04 70%, LETS 30%.
Bayer04 - LETS 0:8

47e minuut.
Prohniţchi geeft een lange en hoge pass. Korwin kopt de bal weg. Klungelig pakt Hotoleanu de bal. Hotoleanu schiet op doel. Figueira werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayer04 - LETS 0:9

49e minuut.
Hanczewski met een sublieme pass. Prohniţchi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Escari de bal. Lozovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozovan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Sperber met een sublieme pass. Hotoleanu speelt de bal door. Ochroński rent richting de bal. Ochroński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Lozovan met een sublieme pass. Hotoleanu rent richting de bal. Hotoleanu speelt de bal door. Ochroński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochroński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Daar is Hotoleanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hotoleanu probeert naar een medespeler te passen. Lozovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozovan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bayer04 - LETS 0:10

64e minuut.
Rogański kopt de bal weg. Teodosiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodosiu speelt de bal door. Ochroński rent richting de bal. Ochroński draait met de bal, schiet en ... Figueira probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ochroński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochroński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hotoleanu geeft een lange en hoge pass. Lozovan krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Hanczewski passt de bal met de wreef. Hotoleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hotoleanu met een sublieme pass. Ochroński rent richting de bal. Ochroński haalt uit met een fantastische trap. Figueira verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Inworp. Ghemu komt het veld opgelopen. Hotoleanu met de inworp. Hanczewski met een sublieme pass. Daar is Ochroński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ghemu rent richting de bal. Ghemu schiet op doel. Figueira bokst de bal weg.

69e minuut.
Ochroński is nu in balbezit. Ochroński met een sublieme pass. Ghemu rent richting de bal. Ghemu draait met de bal, schiet en ... Figueira werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Teodosiu met een sublieme pass. Daar is Hotoleanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hotoleanu met een sublieme pass. Ochroński heeft problemen om de bal te vangen. Ochroński draait met de bal, schiet en ... Figueira kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Dillen de bal. Ghemu is nu in balbezit. Ghemu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Sievinen met een sublieme pass. Hotoleanu is nu in balbezit. Hotoleanu geeft een lange en hoge pass. Escari heeft problemen om de bal te vangen. Ghemu rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Hotoleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hotoleanu probeert naar een medespeler te passen. Ochroński is nu in balbezit. Ochroński schiet op doel. Figueira maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Hotoleanu met een sublieme pass. Hanczewski is nu in balbezit. Hanczewski passt de bal met de wreef. Hotoleanu is nu in balbezit. Hotoleanu schiet op doel. Figueira verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ochroński is nu in balbezit. Ochroński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bayer04 - LETS 0:11

85e minuut.
Hanczewski is nu in balbezit. Hanczewski met een sublieme pass. Hotoleanu is nu in balbezit. Hotoleanu geeft de bal voor. Ochroński springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Prohniţchi speelt de bal door. Hanczewski geeft een hoge lob. Ochroński heeft problemen om de bal te vangen. Ochroński draait met de bal, schiet en ... Figueira probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Prohniţchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Prohniţchi speelt de bal door. Hotoleanu met een sublieme pass. Ochroński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochroński schiet op doel. Figueira bokst de bal weg. Paal!

90e minuut.
Hanczewski speelt de bal door. Klungelig pakt Hotoleanu de bal. Hotoleanu met een sublieme pass. Ochroński rent richting de bal. Ochroński draait met de bal, schiet en ... Figueira bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bayer04 75%, LETS 25%.
Bayer04 - LETS 0:11