Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
`Basvinex` Criuleni MK Dons
Normal Tactiek MK 4-4-2
45% Balbezit 55%
63% Spel op eigen helft 37%
2 Doelpogingen 24
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 32.5
weak Schieten good
unsatisfactory Passen adequate
poor Verdedigen average


2e minuut.
Dănescu met een sublieme pass. Mandu rent richting de bal. Hjortland maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Hjortland moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Hjortland schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

2e minuut.
Orrego rent richting de bal. Orrego geeft de bal voor. Cornoval kopt de bal weg. Branberg is nu in balbezit. Branberg geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Uşurelu rent richting de bal. Suhayb verovert de bal door een tackle van achteren. Suhayb passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Jaroszyński de bal. Jaroszyński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Branberg probeert naar een medespeler te passen. Jaroszyński is nu in balbezit. Jaroszyński passt de bal in één keer door. Langiller bereikt de bal nog maar net als eerste. Langiller schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Corcodică kopt de bal weg. Dracula rent richting de bal. Dracula passt de bal zonder na te denken. Jaroszyński rent richting de bal. Jaroszyński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Cetu trapt de bal weg. Suhayb kopt de bal weg. Daar is Jaroszyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Langiller bereikt de bal nog maar net als eerste. Langiller draait met de bal, schiet en ... Cetu bokst de bal weg.

39e minuut.
Suhayb probeert naar een medespeler te passen. Langiller bereikt de bal nog maar net als eerste. Langiller passt de bal zonder na te denken. Jaroszyński is nu in balbezit. Jaroszyński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Cagnoni onderschept slim de pass. Dracula is nu in balbezit. Dracula passt de bal met de wreef. Langiller is nu in balbezit. Langiller haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Corcodică trapt de bal weg van het doel. Daar is Piaçava, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Branberg speelt de bal door. Jaroszyński rent richting de bal. Jaroszyński draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Suhayb verovert de bal door een tackle van achteren. Suhayb geeft de bal voor. Langiller bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaroszyński is nu in balbezit. Jaroszyński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Craveţchi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Piaçava zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jaroszyński controleert de bal met de borst. Jaroszyński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Piaçava neemt de hoekschop. Langiller maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Basvinex` Criuleni 57%, MK Dons 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
`Basvinex` Criuleni - MK Dons 0:0

49e minuut.
Mandu rent richting de bal. Langiller is nu in balbezit. Langiller passt de bal zonder na te denken. Jaroszyński is nu in balbezit. Jaroszyński draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Dracula verovert de bal door een tackle van achteren. Dracula passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Langiller de bal. Jaroszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaroszyński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Jaroszyński onderschept slim de pass. Corcodică rent richting de bal. Corcodică passt de bal in één keer door. Langiller is nu in balbezit. Langiller draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Langiller rent richting de bal. Langiller haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Corcodică de bal. Jaroszyński rent richting de bal. Jaroszyński haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Jaroszyński onderschept slim de pass. Jaroszyński geeft een hoge lob. Langiller rent richting de bal. Langiller schiet op doel. Cetu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Stînă is nu in balbezit. Stînă geeft een hoge lob. Mandu probeert de bal aan de voet te houden. Suhayb bereikt de bal nog maar net als eerste. Suhayb geeft de bal voor. Cetu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jaroszyński controleert de bal met de borst. Langiller bereikt de bal nog maar net als eerste. Langiller draait met de bal, schiet en ... Jaroszyński probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Craveţchi speelt de bal door. Stînă rent richting de bal. Dănescu probeert naar een medespeler te passen. Jaroszyński rent richting de bal. Jaroszyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
`Basvinex` Criuleni - MK Dons 0:1

86e minuut.
Toche geeft een lange en hoge pass. Jaroszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Piaçava geeft een hoge lob. Langiller bereikt de bal nog maar net als eerste. Langiller draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Basvinex` Criuleni 68%, MK Dons 32%.
`Basvinex` Criuleni - MK Dons 0:1