Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:24
  • Competitiewedstrijd: Divizia A.01
  • Stadion: FC Codru Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 3032
FC Codru `Asena-Textil` Ungheni
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
42% Spel op eigen helft 58%
8 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.5 gemiddelde waardering 18.6
zwak Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


8e minuut.
Sturzu geeft de bal voor. Inworp. Canuda met de inworp. Gondiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gondiu geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Rezmeriţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Canuda onderschept slim de pass. Canuda geeft een lange en hoge pass. Nederiţă is nu in balbezit. Nederiţă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Codru - `Asena-Textil` Ungheni 0:1

23e minuut.
Jurja probeert naar een medespeler te passen. Rîhliţchi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cucimenco de bal. Bot is nu in balbezit. Bot draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Gondiu met een sublieme pass. Nederiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonenco rent richting de bal. Nederiţă verovert de bal door een tackle van achteren. Nederiţă haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Arhirii passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Gondiu de bal. Gondiu passt de bal zonder na te denken. Nederiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Nederiţă schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Codru 41%, `Asena-Textil` Ungheni 59%.
FC Codru - `Asena-Textil` Ungheni 0:1

50e minuut.
Jereghe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Latu bereikt de bal nog maar net als eerste. Latu geeft een lange en hoge pass. Canuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Canuda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Arhirii geeft een hoge lob. Inworp. Belea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gondiu rent richting de bal. Gondiu passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Nederiţă is nu in balbezit. Antonenco verovert de bal door een tackle van achteren. Antonenco geeft een hoge lob. Bot is nu in balbezit. Bot haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Codru 44%, `Asena-Textil` Ungheni 56%.
FC Codru - `Asena-Textil` Ungheni 0:1