Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
`Trans Oil Ltd` Anenii Noi `Romanesti` Ungheni
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 15.8
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Balacan bereikt de bal nog maar net als eerste. Culea verovert de bal door een tackle van achteren. Culea met een sublieme pass. Bidenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Bidenco draait met de bal, schiet en ... Cargan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Cracia draait met de bal, schiet en ... Djugostran kopt de bal weg. Culea heeft problemen om de bal te vangen. Filip rent richting de bal. Filip schiet op doel. Calinin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Burminschi rent richting de bal. Burminschi passt de bal zonder na te denken. Balacan is nu in balbezit. Bidenco rent richting de bal. Bidenco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
`Trans Oil Ltd` Anenii Noi - `Romanesti` Ungheni 1:0

31e minuut.
Balacan rent richting de bal. Bidenco is nu in balbezit. Culea tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Culea krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Bidenco passt de bal met de wreef. Filip probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Djugostran rent richting de bal. Filip verovert de bal door een tackle van achteren. Filip haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
`Trans Oil Ltd` Anenii Noi - `Romanesti` Ungheni 1:1

42e minuut.
Grabozei rent richting de bal. Grabozei probeert naar een medespeler te passen. Orhei probeert naar een medespeler te passen. Bidenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Bidenco haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Filip met een sublieme pass. Cracia bereikt de bal nog maar net als eerste. Gudîm legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cracia is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Filip neemt de penalty, wat een uithaal! De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Trans Oil Ltd` Anenii Noi 51%, `Romanesti` Ungheni 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
`Trans Oil Ltd` Anenii Noi - `Romanesti` Ungheni 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Trans Oil Ltd` Anenii Noi 53%, `Romanesti` Ungheni 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
`Trans Oil Ltd` Anenii Noi - `Romanesti` Ungheni 1:1