Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
`Asena-Textil` Leova `Orhei-Vin ` Cahul
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 16
slecht Schieten zwak
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


13e minuut.
Ilovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozanu rent richting de bal. Juncu is nu in balbezit. Lozanu onderschept slim de pass. Lozanu geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Lozanu kopt de bal weg. Meliman bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Juncu. Juncu krijgt een gele kaart.

30e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Şambra met een harde bal richting middenveld. Lozanu rent richting de bal. Meliman bereikt de bal nog maar net als eerste. Meliman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
`Asena-Textil` Leova - `Orhei-Vin ` Cahul 1:0

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Saharneanu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Meliman is nu in balbezit. Meliman schiet op doel. Şambra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
`Asena-Textil` Leova - `Orhei-Vin ` Cahul 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Asena-Textil` Leova 44%, `Orhei-Vin ` Cahul 56%.
`Asena-Textil` Leova - `Orhei-Vin ` Cahul 2:0

53e minuut.
Foht passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Cazacenco de bal. Cazacenco met een sublieme pass. Turturică bereikt de bal nog maar net als eerste. Turturică schiet op doel. De bal raakt de paal.

56e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Roitburg met een harde bal richting middenveld. Macarie kopt de bal weg. Cazacenco is nu in balbezit. Cazacenco geeft een lange en hoge pass. Boghii probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Ilovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Saharneanu onderschept slim de pass. Saharneanu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Goldber de bal. Goldber draait met de bal, schiet en ... Paal!

66e minuut.
Cazacenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Turturică bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazacenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Turturică is nu in balbezit. Turturică draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Saharneanu rent richting de bal. Saharneanu geeft een hoge lob. Goldber bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldber draait met de bal, schiet en ... Şambra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
`Asena-Textil` Leova - `Orhei-Vin ` Cahul 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Asena-Textil` Leova 51%, `Orhei-Vin ` Cahul 49%.
`Asena-Textil` Leova - `Orhei-Vin ` Cahul 3:0