Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:20
  • Competitiewedstrijd: Divizia A.01
  • Stadion: MK Dons Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 49984
MK Dons M@nchester united stars fc
MK 4-4-2 Tactiek adik 1-1
45% Balbezit 55%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
35 gemiddelde waardering 57.4
redelijk Schieten uitstekend
redelijk Passen zeer goed
matig Verdedigen goed


2e minuut.
Doknić speelt de bal door. Cirolini heeft problemen om de bal te vangen. Cirolini geeft een lange en hoge pass. Ciumacenco springt en kopt de bal. Bədirxanlı probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MK Dons - M@nchester united stars fc 0:1

4e minuut.
Daar is Sualmaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Timmer geeft een lange en hoge pass. Berthet kopt de bal weg. Calaşnic bereikt de bal nog maar net als eerste. Calaşnic schiet op doel. Bədirxanlı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Inworp. Cirolini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wierszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Doknić onderschept slim de pass. Doknić geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Berthet de bal. Bədirxanlı bokst de bal weg. Berthet is nu in balbezit. Berthet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MK Dons - M@nchester united stars fc 0:2

7e minuut.
Christofileas verovert de bal door een tackle van achteren. Christofileas passt de bal zonder na te denken. Cirolini heeft problemen om de bal te vangen. Cirolini geeft een hoge lob. Berthet krijgt zijn hoofd ertegen. Bədirxanlı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Calaşnic bereikt de bal nog maar net als eerste. Calaşnic draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MK Dons - M@nchester united stars fc 0:3

14e minuut.
Bədirxanlı probeert naar een medespeler te passen. Sualmaz heeft problemen om de bal te vangen. Doknić geeft een lange en hoge pass. Berthet is nu in balbezit. Berthet schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Calaşnic bereikt de bal nog maar net als eerste. Calaşnic haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MK Dons - M@nchester united stars fc 0:4

26e minuut.
Ciumacenco kopt de bal weg. Calaşnic rent richting de bal. Calaşnic geeft de bal voor. Berthet rent richting de bal. Berthet haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Christofileas geeft een hoge lob. Berthet kopt de bal weg. Calaşnic rent richting de bal. Ciumacenco is nu in balbezit. Ciumacenco haalt uit met een fantastische trap. Bədirxanlı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Kofidis met de inworp. Calaşnic bereikt de bal nog maar net als eerste. Cirolini speelt de bal door. Berthet rent richting de bal. Berthet draait met de bal, schiet en ... Bədirxanlı bokst de bal weg.

35e minuut.
Kofidis geeft een lange en hoge pass. Cirolini probeert de bal aan de voet te houden. Cirolini geeft een hoge lob. Berthet springt en kopt de bal. Bədirxanlı werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MK Dons - M@nchester united stars fc 0:5

38e minuut.
Daar is Wierszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Doknić probeert naar een medespeler te passen. Cirolini heeft problemen om de bal te vangen. Cirolini geeft de bal voor. Ciumacenco krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Orrego trapt de bal weg van het doel. Kofidis geeft een lange en hoge pass. Calaşnic bereikt de bal nog maar net als eerste. Calaşnic schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MK Dons 67%, M@nchester united stars fc 33%.
MK Dons - M@nchester united stars fc 0:5

49e minuut.
Cirolini is nu in balbezit. Cirolini geeft een lange en hoge pass. Ciumacenco heeft problemen om de bal te vangen. Berthet is nu in balbezit. Berthet schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Cirolini rent richting de bal. Cirolini passt de bal met de wreef. Ciumacenco is nu in balbezit. Ciumacenco haalt uit met een fantastische trap. Bədirxanlı werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MK Dons - M@nchester united stars fc 0:6

60e minuut.
Christofileas is nu in balbezit. Christofileas speelt de bal door. Cirolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cirolini haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Ciumacenco probeert naar een medespeler te passen. Cirolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Cirolini de bal. Cirolini geeft een lange en hoge pass. Berthet krijgt zijn hoofd ertegen. Bədirxanlı bokst de bal weg. Calaşnic is nu in balbezit. Calaşnic draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MK Dons - M@nchester united stars fc 0:7

70e minuut.
Berthet met een sublieme pass. Ciumacenco rent richting de bal. Ciumacenco passt de bal zonder na te denken. Calaşnic bereikt de bal nog maar net als eerste. Calaşnic draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Suhayb onderschept slim de pass. Suhayb geeft een lange en hoge pass. Schwartz heeft problemen om de bal te vangen. Sualmaz is nu in balbezit. Sualmaz schiet op doel. Farmer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Christofileas verovert de bal door een tackle van achteren. Christofileas probeert naar een medespeler te passen. Ciumacenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciumacenco draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
MK Dons - M@nchester united stars fc 0:8

77e minuut.
Doknić speelt de bal door. Kofidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kofidis geeft een lange en hoge pass. Berthet bereikt de bal nog maar net als eerste. Berthet schiet op doel. Bədirxanlı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Orrego probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
MK Dons - M@nchester united stars fc 0:9

79e minuut.
Suhayb probeert de bal met de borst te controleren. Cirolini onderschept slim de pass. Cirolini geeft een hoge lob. Berthet krijgt zijn hoofd ertegen. Bədirxanlı probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Dracula passt de bal in één keer door. Suhayb is nu in balbezit. Ciumacenco geeft een hoge lob. Cirolini is nu in balbezit. Cirolini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MK Dons - M@nchester united stars fc 0:10

84e minuut.
Cirolini rent richting de bal. Cirolini geeft een lange en hoge pass. Berthet bereikt de bal nog maar net als eerste. Berthet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MK Dons - M@nchester united stars fc 0:11

85e minuut.
Cirolini met een sublieme pass. Ciumacenco is nu in balbezit. Ciumacenco passt de bal zonder na te denken. Berthet rent richting de bal. Berthet schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MK Dons 59%, M@nchester united stars fc 41%.
MK Dons - M@nchester united stars fc 0:11