Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
`Basvinex` Criuleni Sasa, Grisa si Ion
Normal Tactiek 532D
35% Balbezit 65%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 46
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 52.7
zwak Schieten uitstekend
waardeloos Passen zeer goed
zwak Verdedigen solide


5e minuut.
Matuidi met een sublieme pass. Darcourt heeft problemen om de bal te vangen. Darcourt speelt de bal door. Klungelig pakt Ricardo de bal. Ricardo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
`Basvinex` Criuleni - Sasa, Grisa si Ion 0:1

6e minuut.
Matuidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Matuidi passt de bal zonder na te denken. Daar is Ricardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ricardo schiet op doel. Cetu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Cetu speelt de bal door. Cornoval kopt de bal weg. Matuidi probeert naar een medespeler te passen. Darcourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Darcourt schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Pohl rent richting de bal. Pohl passt de bal in één keer door. Matuidi met een sublieme pass. Ricardo is nu in balbezit. Ricardo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
`Basvinex` Criuleni - Sasa, Grisa si Ion 0:2

10e minuut.
Barbalias rent richting de bal. Barbalias geeft een lange en hoge pass. Darcourt rent richting de bal. Darcourt schiet op doel. Cetu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
`Basvinex` Criuleni - Sasa, Grisa si Ion 0:3

11e minuut.
Stînă is nu in balbezit. Stînă passt de bal zonder na te denken. Darcourt rent richting de bal. Darcourt schiet op doel. Cetu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
`Basvinex` Criuleni - Sasa, Grisa si Ion 0:4

16e minuut.
Inworp. Matuidi met de inworp. Pohl met een sublieme pass. Ricardo rent richting de bal. Ricardo draait met de bal, schiet en ... Cetu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
`Basvinex` Criuleni - Sasa, Grisa si Ion 0:5

17e minuut.
Darcourt passt de bal met de wreef. Matuidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Matuidi met een sublieme pass. Ricardo is nu in balbezit. Ricardo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Putreşu passt de bal in één keer door. Barbalias bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbalias passt de bal zonder na te denken. Ricardo rent richting de bal. Ricardo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
`Basvinex` Criuleni - Sasa, Grisa si Ion 0:6

23e minuut.
Barbalias zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pohl rent richting de bal. Pohl passt de bal zonder na te denken. Darcourt is nu in balbezit. Darcourt schiet op doel. Paal!

25e minuut.
Mandu bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbalias rent richting de bal. Barbalias speelt de bal door. Darcourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Darcourt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
`Basvinex` Criuleni - Sasa, Grisa si Ion 0:7

27e minuut.
Barbalias zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pohl bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohl passt de bal met de wreef. Darcourt is nu in balbezit. Darcourt schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Pohl passt de bal met de wreef. Matuidi is nu in balbezit. Matuidi speelt de bal door. Darcourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Darcourt draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Stînă rent richting de bal. Ricardo verovert de bal door een tackle van achteren. Ricardo speelt de bal door. Darcourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Darcourt haalt uit met een fantastische trap. Cetu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Barbalias is nu in balbezit. Barbalias geeft een lange en hoge pass. Stînă heeft problemen om de bal te vangen. Ricardo is nu in balbezit. Ricardo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Matuidi probeert naar een medespeler te passen. Darcourt kan de bal niet met de borst controleren. Darcourt met een sublieme pass. Ricardo probeert de bal met de borst te controleren. Ricardo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
`Basvinex` Criuleni - Sasa, Grisa si Ion 0:8

37e minuut.
Darcourt rent richting de bal. Corcodică is nu in balbezit. Darcourt onderschept slim de pass. Darcourt draait met de bal, schiet en ... Cetu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
`Basvinex` Criuleni - Sasa, Grisa si Ion 0:9

40e minuut.
Klungelig pakt Darcourt de bal. Pohl speelt de bal door. Ricardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricardo schiet op doel. Corcodică probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Craveţchi kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Matuidi zal de hoekschop nemen. Daar is Darcourt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Darcourt haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ricardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricardo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
`Basvinex` Criuleni - Sasa, Grisa si Ion 0:10

42e minuut.
Corcodică kopt de bal weg. Darcourt kan de bal niet met de borst controleren. Darcourt geeft een hoge lob. Daar is Ricardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ricardo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Doeltrap. Cetu trapt de bal weg van het doel. Mandu kopt de bal weg. Ricardo heeft problemen om de bal te vangen. Ricardo haalt uit met een fantastische trap. Cetu bokst de bal weg.

45e minuut.
Matuidi verovert de bal door een tackle van achteren. Matuidi passt de bal met de wreef. Daar is Ricardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ricardo haalt uit met een fantastische trap. Corcodică probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Matuidi neemt de hoekschop. Darcourt kopt de bal weg. Daar is Louzao, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ricardo rent richting de bal. Ricardo draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Basvinex` Criuleni 86%, Sasa, Grisa si Ion 14%.
`Basvinex` Criuleni - Sasa, Grisa si Ion 0:10

47e minuut.
Daar is Craveţchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ricardo is nu in balbezit. Craveţchi begaat een overtreding. Ricardo raakt geblesseerd tijdens het duel. Louzao zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Klungelig pakt Ricardo de bal. Pohl rent richting de bal. Pohl geeft de bal voor. Daar is Darcourt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Darcourt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
`Basvinex` Criuleni - Sasa, Grisa si Ion 0:11

55e minuut.
Darcourt geeft de bal voor. Cetu probeert naar een medespeler te passen. Ricardo kopt de bal weg. Darcourt is nu in balbezit. Darcourt schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Pohl passt de bal met de wreef. Matuidi is nu in balbezit. Matuidi passt de bal in één keer door. Ricardo rent richting de bal. Ricardo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
`Basvinex` Criuleni - Sasa, Grisa si Ion 0:12

64e minuut.
Darcourt draait met de bal, schiet en ... Atimoşcăi probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Barbalias geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Darcourt krijgt zijn hoofd ertegen. Cetu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Corcodică rent richting de bal. Corcodică passt de bal in één keer door. Daar is Ricardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ricardo schiet op doel. Cetu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
`Basvinex` Criuleni - Sasa, Grisa si Ion 0:13

66e minuut.
Barbalias heeft problemen om de bal te vangen. Barbalias probeert naar een medespeler te passen. Ricardo rent richting de bal. Ricardo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
`Basvinex` Criuleni - Sasa, Grisa si Ion 0:14

69e minuut.
Meigas met een sublieme pass. Cobuşcian met een sublieme pass. Matuidi probeert naar een medespeler te passen. Darcourt is nu in balbezit. Darcourt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
`Basvinex` Criuleni - Sasa, Grisa si Ion 0:15

69e minuut.
Uşurelu met een sublieme pass. Gîrlă heeft problemen om de bal te vangen. Gîrlă probeert naar een medespeler te passen. Darcourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Darcourt draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Cetu met een harde bal richting middenveld. Louzao probeert naar een medespeler te passen. Barbalias probeert naar een medespeler te passen. Ricardo rent richting de bal. Ricardo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Pohl met een sublieme pass. Ricardo probeert naar een medespeler te passen. Darcourt rent richting de bal. Darcourt schiet op doel. Cetu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
`Basvinex` Criuleni - Sasa, Grisa si Ion 0:16

80e minuut.
Pohl rent richting de bal. Darcourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohl probeert naar een medespeler te passen. Ricardo rent richting de bal. Ricardo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cetu trapt de bal weg. Pohl kopt de bal weg. Darcourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Darcourt schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Na een snelle pass probeert Meigas de bal onder controle te krijgen. Barbalias rent richting de bal. Barbalias speelt de bal door. Ricardo rent richting de bal. Ricardo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
`Basvinex` Criuleni - Sasa, Grisa si Ion 0:17

87e minuut.
Na een snelle pass probeert Corcodică de bal onder controle te krijgen. Matuidi rent richting de bal. Matuidi geeft een hoge lob. Ricardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricardo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Panaite bereikt de bal nog maar net als eerste. Panaite passt de bal met de wreef. Cornoval rent richting de bal. Darcourt onderschept slim de pass. Darcourt schiet op doel. Cetu bokst de bal weg.

89e minuut.
Meigas kopt de bal weg. Matuidi speelt de bal door. Darcourt rent richting de bal. Darcourt draait met de bal, schiet en ... Cetu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
`Basvinex` Criuleni - Sasa, Grisa si Ion 0:18

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Basvinex` Criuleni 83%, Sasa, Grisa si Ion 17%.
`Basvinex` Criuleni - Sasa, Grisa si Ion 0:18