Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:25
  • Competitiewedstrijd: Divizia A.01
  • Stadion: Toloaca
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 24977
Sasa, Grisa si Ion MK Dons
532D Tactiek MK 4-4-2
65% Balbezit 35%
24% Spel op eigen helft 76%
30 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.5 gemiddelde waardering 33.8
uitstekend Schieten matig
uitstekend Passen redelijk
zeer goed Verdedigen redelijk


4e minuut.
Darcourt onderschept slim de pass. Orrego tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Darcourt is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Louzao zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Cuzzo de bal. Darcourt is nu in balbezit. Darcourt haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Meigas met een sublieme pass. Barbalias is nu in balbezit. Barbalias speelt de bal door. Ricardo rent richting de bal. Ricardo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Darcourt maakt een snoekduik en kopt de bal. Bədirxanlı bokst de bal weg.

9e minuut.
Wierszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Sole verovert de bal door een tackle van achteren. Del Sole speelt de bal door. Darcourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Darcourt haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bədirxanlı trapt de bal weg van het doel. Matuidi kopt de bal weg. Ricardo is nu in balbezit. Ricardo haalt uit met een fantastische trap. Bədirxanlı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Orrego met een sublieme pass. Ricardo rent richting de bal. Becla tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ricardo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Matuidi neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Sasa, Grisa si Ion - MK Dons 1:0

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barbalias met de inworp. Ricardo is nu in balbezit. Ricardo schiet op doel. Na een snelle pass probeert Orrego de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

31e minuut.
Matuidi probeert naar een medespeler te passen. Ricardo rent richting de bal. Ricardo passt de bal in één keer door. Darcourt rent richting de bal. Darcourt haalt uit met een fantastische trap. Bədirxanlı bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Del Sole zal de hoekschop nemen. Darcourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Darcourt draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sasa, Grisa si Ion 30%, MK Dons 70%.
Sasa, Grisa si Ion - MK Dons 1:0

48e minuut.
Del Sole probeert naar een medespeler te passen. Darcourt is nu in balbezit. Darcourt passt de bal met de wreef. Ricardo rent richting de bal. Ricardo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bədirxanlı trapt de bal weg. Barbalias kopt de bal weg. Ricardo rent richting de bal. Ricardo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Panaite speelt de bal door. Ricardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricardo passt de bal in één keer door. Darcourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Darcourt schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bədirxanlı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Del Sole rent richting de bal. Del Sole passt de bal in één keer door. Orrego rent richting de bal. Darcourt verovert de bal door een tackle van achteren. Darcourt draait met de bal, schiet en ... Bədirxanlı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Del Sole geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Becla de bal. Darcourt verovert de bal door een tackle van achteren. Darcourt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sasa, Grisa si Ion - MK Dons 2:0

62e minuut.
Putreşu passt de bal met de wreef. Ricardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Toche is nu in balbezit. Ricardo onderschept slim de pass. Ricardo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Cuzzo geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Del Sole met de inworp. Matuidi heeft problemen om de bal te vangen. Matuidi probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Klungelig pakt Louzao de bal. Matuidi rent richting de bal. Matuidi passt de bal in één keer door. Ricardo rent richting de bal. Ricardo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Barbalias is nu in balbezit. Barbalias passt de bal met de wreef. Ricardo is nu in balbezit. Ricardo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sasa, Grisa si Ion - MK Dons 3:0

78e minuut.
Putreşu geeft een hoge lob. Barbalias kopt de bal weg. Becla controleert de bal met de borst. Ricardo is nu in balbezit. Ricardo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Barbalias is nu in balbezit. Barbalias geeft de bal voor. Cuzzo onderschept slim de pass. Darcourt rent richting de bal. Darcourt draait met de bal, schiet en ... Bədirxanlı bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Sasa, Grisa si Ion - MK Dons 4:0

86e minuut.
Klungelig pakt Louzao de bal. Matuidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Matuidi passt de bal met de wreef. Darcourt is nu in balbezit. Darcourt haalt uit met een fantastische trap. Bədirxanlı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Sasa, Grisa si Ion - MK Dons 5:0

88e minuut.
Matuidi passt de bal zonder na te denken. Barbalias rent richting de bal. Barbalias passt de bal zonder na te denken. Matuidi is nu in balbezit. Matuidi draait met de bal, schiet en ... Bədirxanlı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sasa, Grisa si Ion 19%, MK Dons 81%.
Sasa, Grisa si Ion - MK Dons 5:0