Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
M@nchester united stars fc `Basvinex` Criuleni
adik 1-1 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
21% Spel op eigen helft 79%
29 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
57.5 gemiddelde waardering 19
excellent Schieten weak
solid Passen unsatisfactory
good Verdedigen poor


1e minuut.
Christofileas geeft een lange en hoge pass. Calaşnic kopt de bal weg. Berthet bereikt de bal nog maar net als eerste. Berthet haalt uit met een fantastische trap. Cetu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
M@nchester united stars fc - `Basvinex` Criuleni 1:0

6e minuut.
Cirolini probeert naar een medespeler te passen. Ciumacenco rent richting de bal. Berthet bereikt de bal nog maar net als eerste. Berthet draait met de bal, schiet en ... Cetu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
M@nchester united stars fc - `Basvinex` Criuleni 2:0

9e minuut.
Christofileas is nu in balbezit. Uşurelu begaat een overtreding. Christofileas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kofidis met een snel genomen vrije trap. Atimoşcăi kopt de bal weg. Cornoval is nu in balbezit. Ciumacenco onderschept slim de pass. Ciumacenco geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Cirolini verovert de bal door een tackle van achteren. Cirolini schiet op doel. Na een snelle pass probeert Corcodică de bal onder controle te krijgen. Ciumacenco is nu in balbezit. Ciumacenco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
M@nchester united stars fc - `Basvinex` Criuleni 3:0

26e minuut.
Doknić probeert naar een medespeler te passen. Cirolini heeft problemen om de bal te vangen. Cirolini geeft een lange en hoge pass. Berthet kan de bal niet met de borst controleren. Ciumacenco is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Christofileas onderschept slim de pass. Christofileas passt de bal zonder na te denken. Cornoval probeert naar een medespeler te passen. Gîrlă is nu in balbezit. Gîrlă schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Calaşnic controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Craveţchi maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kofidis rent richting de bal. Kofidis geeft een lange en hoge pass. Berthet maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Berthet probeert naar een medespeler te passen. Craveţchi is nu in balbezit. Craveţchi geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Mandu de bal onder controle te krijgen. Kofidis geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Berthet passt de bal zonder na te denken. Ciumacenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciumacenco passt de bal zonder na te denken. Berthet is nu in balbezit. Berthet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
M@nchester united stars fc - `Basvinex` Criuleni 4:0

44e minuut.
Ciumacenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciumacenco passt de bal in één keer door. Doknić rent richting de bal. Doknić geeft de bal voor. Calaşnic springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
M@nchester united stars fc - `Basvinex` Criuleni 5:0

45e minuut.
Berthet is nu in balbezit. Ciumacenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciumacenco met een sublieme pass. Calaşnic rent richting de bal. Calaşnic draait met de bal, schiet en ... Cetu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Berthet rent richting de bal. Berthet haalt uit met een fantastische trap. Cetu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: M@nchester united stars fc 24%, `Basvinex` Criuleni 76%.
M@nchester united stars fc - `Basvinex` Criuleni 5:0

46e minuut.
Branberg rent richting de bal. Cirolini verovert de bal door een tackle van achteren. Cirolini passt de bal zonder na te denken. Ciumacenco is nu in balbezit. Ciumacenco schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Uşurelu bereikt de bal nog maar net als eerste. Timmer verovert de bal door een tackle van achteren. Timmer geeft de bal voor. Calaşnic kopt de bal weg. Berthet is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Cirolini geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cetu met een sublieme pass. Timmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Timmer geeft de bal voor. Ciumacenco maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Klungelig pakt Berthet de bal. Berthet geeft een lange en hoge pass. Calaşnic bereikt de bal nog maar net als eerste. Calaşnic draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
M@nchester united stars fc - `Basvinex` Criuleni 6:0

55e minuut.
Christofileas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornoval is nu in balbezit. Christofileas verovert de bal door een tackle van achteren. Christofileas geeft een hoge lob. Berthet krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ciumacenco is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Corcodică bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciumacenco verovert de bal door een tackle van achteren. Ciumacenco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
M@nchester united stars fc - `Basvinex` Criuleni 7:0

59e minuut.
Christofileas speelt de bal door. Calaşnic rent richting de bal. Calaşnic passt de bal met de wreef. Berthet bereikt de bal nog maar net als eerste. Berthet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
M@nchester united stars fc - `Basvinex` Criuleni 8:0

61e minuut.
Dănescu is nu in balbezit. Calaşnic verovert de bal door een tackle van achteren. Calaşnic passt de bal met de wreef. Berthet rent richting de bal. Berthet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
M@nchester united stars fc - `Basvinex` Criuleni 9:0

62e minuut.
Daar is Christofileas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Christofileas speelt de bal door. Ciumacenco heeft problemen om de bal te vangen. Berthet rent richting de bal. Berthet haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Christofileas bereikt de bal nog maar net als eerste. Christofileas geeft een hoge lob. Cirolini kopt de bal weg. Branberg heeft problemen om de bal te vangen. Doknić geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Timmer verovert de bal door een tackle van achteren. Timmer geeft de bal voor. Berthet kopt de bal weg. Calaşnic rent richting de bal. Calaşnic schiet op doel. Cetu bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Ciumacenco rent richting de bal. Ciumacenco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
M@nchester united stars fc - `Basvinex` Criuleni 10:0

73e minuut.
Calaşnic is nu in balbezit. Berthet rent richting de bal. Berthet geeft een hoge lob. Ciumacenco is nu in balbezit. Ciumacenco geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Calaşnic springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
M@nchester united stars fc - `Basvinex` Criuleni 11:0

76e minuut.
Corcodică geeft een lange en hoge pass. Kofidis rent richting de bal. Kofidis geeft de bal voor. Berthet is nu in balbezit. Berthet draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Uşurelu kopt de bal weg. Kofidis heeft problemen om de bal te vangen. Kofidis geeft een lange en hoge pass. Calaşnic bereikt de bal nog maar net als eerste. Calaşnic schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
M@nchester united stars fc - `Basvinex` Criuleni 12:0

84e minuut.
Cirolini onderschept slim de pass. Cirolini passt de bal zonder na te denken. Daar is Berthet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calaşnic is nu in balbezit. Calaşnic schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Kofidis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Christofileas is nu in balbezit. Christofileas speelt de bal door. Berthet is nu in balbezit. Berthet draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: M@nchester united stars fc 18%, `Basvinex` Criuleni 82%.
M@nchester united stars fc - `Basvinex` Criuleni 12:0