Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
`Trans Oil Ltd` Anenii Noi `Orhei-Vin ` Cahul
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 17.5
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


29e minuut.
Dorgan rent richting de bal. Cazacenco onderschept slim de pass. Cazacenco passt de bal met de wreef. Turturică bereikt de bal nog maar net als eerste. Turturică schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Gudîm geeft de bal voor. Bidenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Bidenco passt de bal met de wreef. Balacan is nu in balbezit. Balacan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Gudîm is nu in balbezit. Gudîm geeft een lange en hoge pass. Orhei kopt de bal weg. Turturică is nu in balbezit. Turturică draait met de bal, schiet en ... Calinin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Trans Oil Ltd` Anenii Noi 48%, `Orhei-Vin ` Cahul 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
`Trans Oil Ltd` Anenii Noi - `Orhei-Vin ` Cahul 0:0

47e minuut.
Djugostran is nu in balbezit. Djugostran geeft de bal voor. Dermentli kopt de bal weg. Daar is Bidenco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pogrebneac geeft een hoge lob. Calinin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Gavrilaş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dorgan rent richting de bal. Dorgan met een sublieme pass. Balacan is nu in balbezit. Balacan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Trans Oil Ltd` Anenii Noi 54%, `Orhei-Vin ` Cahul 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
`Trans Oil Ltd` Anenii Noi - `Orhei-Vin ` Cahul 0:0