Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
`Soroceni` Chişinău M@nchester united stars fc
Normal Tactiek adik 1-1
41% Balbezit 59%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 30
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
20.3 gemiddelde waardering 53.1
poor Schieten formidable
poor Passen solid
poor Verdedigen adequate


2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cirolini met de inworp. Doknić geeft een hoge lob. Berthet rent richting de bal. Berthet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
`Soroceni` Chişinău - M@nchester united stars fc 0:1

8e minuut.
Cirolini passt de bal zonder na te denken. Berthet bereikt de bal nog maar net als eerste. Berthet passt de bal in één keer door. Calaşnic rent richting de bal. Calaşnic haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
`Soroceni` Chişinău - M@nchester united stars fc 0:2

11e minuut.
Cirolini passt de bal zonder na te denken. Ciumacenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciumacenco speelt de bal door. Berthet is nu in balbezit. Berthet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
`Soroceni` Chişinău - M@nchester united stars fc 0:3

13e minuut.
Petelca geeft een lange en hoge pass. Calaşnic is nu in balbezit. Boubalan maakt een afschuwelijke overtreding. Boubalan krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Ileaşenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Berthet verovert de bal door een tackle van achteren. Ciumacenco probeert naar een medespeler te passen. Calaşnic is nu in balbezit. Calaşnic draait met de bal, schiet en ... Paal! Costovici probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Berthet bereikt de bal nog maar net als eerste. Berthet schiet op doel. Costovici werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
`Soroceni` Chişinău - M@nchester united stars fc 0:4

22e minuut.
Calaşnic passt de bal in één keer door. Berthet is nu in balbezit. Berthet passt de bal met de wreef. Cirolini is nu in balbezit. Cirolini geeft de bal voor. Costovici bokst de bal weg.

32e minuut.
Christofileas onderschept slim de pass. Christofileas geeft de bal voor. Berthet krijgt zijn hoofd ertegen. Calaşnic rent richting de bal. Calaşnic haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
`Soroceni` Chişinău - M@nchester united stars fc 0:5

35e minuut.
Ciumacenco probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Berthet de bal. Ciumacenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciumacenco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
`Soroceni` Chişinău - M@nchester united stars fc 0:6

39e minuut.
Kofidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kofidis geeft een lange en hoge pass. Ciumacenco kopt de bal weg. Berthet is nu in balbezit. Berthet draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Calaşnic verovert de bal door een tackle van achteren. Calaşnic met een sublieme pass. Berthet heeft problemen om de bal te vangen. Berthet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
`Soroceni` Chişinău - M@nchester united stars fc 0:7

43e minuut.
Doknić passt de bal met de wreef. Cirolini heeft problemen om de bal te vangen. Cirolini geeft de bal voor. Calaşnic is nu in balbezit. Calaşnic draait met de bal, schiet en ... Paal!

45e minuut.
Kofidis geeft de bal voor. Ciumacenco is nu in balbezit. Ciumacenco passt de bal met de wreef. Calaşnic rent richting de bal. Calaşnic draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Soroceni` Chişinău 75%, M@nchester united stars fc 25%.
`Soroceni` Chişinău - M@nchester united stars fc 0:7

55e minuut.
Cirolini probeert naar een medespeler te passen. Ciumacenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Berthet met een sublieme pass. Calaşnic bereikt de bal nog maar net als eerste. Calaşnic draait met de bal, schiet en ... Costovici probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Calaşnic is nu in balbezit. Calaşnic schiet op doel. Costovici werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cirolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cirolini geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Ciumacenco is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cirolini neemt de hoekschop. Berthet is nu in balbezit. Berthet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
`Soroceni` Chişinău - M@nchester united stars fc 0:8

58e minuut.
Doknić probeert naar een medespeler te passen. Cirolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cirolini geeft een hoge lob. Ciumacenco maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
`Soroceni` Chişinău - M@nchester united stars fc 0:9

62e minuut.
Boubalan kopt de bal weg. Calaşnic is nu in balbezit. Calaşnic met een sublieme pass. Ciumacenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciumacenco draait met de bal, schiet en ... Costovici bokst de bal weg. Berthet is nu in balbezit. Berthet haalt uit met een fantastische trap. Costovici werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
`Soroceni` Chişinău - M@nchester united stars fc 0:10

65e minuut.
Ileaşenco geeft de bal voor. Tartacuţa bereikt de bal nog maar net als eerste. Christofileas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Christofileas krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Ciumacenco geeft de bal voor. Boubalan kopt de bal weg. Kofidis speelt de bal door. Berthet is nu in balbezit. Berthet schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Cirolini heeft problemen om de bal te vangen. Cirolini met een sublieme pass. Ciumacenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciumacenco draait met de bal, schiet en ... Costovici werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
`Soroceni` Chişinău - M@nchester united stars fc 0:11

73e minuut.
Boubalan rent richting de bal. Calaşnic onderschept slim de pass. Calaşnic geeft een lange en hoge pass. Ciumacenco rent richting de bal. Ciumacenco schiet op doel. Costovici verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Berthet rent richting de bal. Berthet met een sublieme pass. Ciumacenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciumacenco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
`Soroceni` Chişinău - M@nchester united stars fc 0:12

76e minuut.
Kofidis passt de bal in één keer door. Calaşnic bereikt de bal nog maar net als eerste. Calaşnic speelt de bal door. Daar is Berthet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berthet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
`Soroceni` Chişinău - M@nchester united stars fc 0:13

77e minuut.
Christofileas rent richting de bal. Christofileas geeft de bal voor. Ciumacenco kopt de bal weg. Berthet rent richting de bal. Berthet schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Ciumacenco is nu in balbezit. Ciumacenco passt de bal in één keer door. Calaşnic rent richting de bal. Calaşnic geeft een hoge lob. Ciumacenco geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Christofileas onderschept slim de pass. Christofileas geeft een hoge lob. Berthet is nu in balbezit. Klungelig pakt Berthet de bal. Berthet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
`Soroceni` Chişinău - M@nchester united stars fc 0:14

86e minuut.
Cozmalî met een sublieme pass. Ciaprihin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciaprihin passt de bal in één keer door. Cirolini is nu in balbezit. Cirolini geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Christofileas geeft een hoge lob. Ciumacenco rent richting de bal. Berthet rent richting de bal. Berthet schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Soroceni` Chişinău 77%, M@nchester united stars fc 23%.
`Soroceni` Chişinău - M@nchester united stars fc 0:14