Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
`Moldcarton` Glodeni Sasa, Grisa si Ion
Normal Tactiek 532D
33% Balbezit 67%
79% Spel op eigen helft 21%
2 Doelpogingen 46
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 45.8
poor Schieten very good
poor Passen excellent
unsatisfactory Verdedigen adequate


1e minuut.
Ricardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricardo passt de bal met de wreef. Vîzîi is nu in balbezit. Ricardo is nu in balbezit. Ricardo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Barbalias kopt de bal weg. Daar is Ricardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bragarenco rent richting de bal. Ricardo onderschept slim de pass. Ricardo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Doeltrap. Brîncovean met een harde bal richting middenveld. Pohl kopt de bal weg. Ricardo is nu in balbezit. Ricardo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Pohl onderschept slim de pass. Klungelig pakt Ricardo de bal. Ricardo passt de bal in één keer door. Pohl bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohl draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Del Sole is nu in balbezit. Del Sole probeert naar een medespeler te passen. Pohl speelt de bal door. Ricardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricardo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
`Moldcarton` Glodeni - Sasa, Grisa si Ion 0:1

10e minuut.
Caproşu probeert de bal met de borst te controleren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bedeladze neemt de hoekschop. Mocanu maakt een snoekduik en kopt de bal. Grzegorzewski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Caproşu heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Pohl rent richting de bal. Pohl passt de bal zonder na te denken. Ciubuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubuc schiet op doel. Brîncovean werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
`Moldcarton` Glodeni - Sasa, Grisa si Ion 0:2

14e minuut.
Ciubuc heeft problemen om de bal te vangen. Del Sole rent richting de bal. Del Sole passt de bal zonder na te denken. Ricardo is nu in balbezit. Ricardo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Daar is Ciumac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pohl rent richting de bal. Ricardo is nu in balbezit. Ricardo schiet op doel. Brîncovean probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
`Moldcarton` Glodeni - Sasa, Grisa si Ion 0:3

21e minuut.
Ricardo passt de bal met de wreef. Pohl rent richting de bal. Pohl passt de bal zonder na te denken. Ciubuc rent richting de bal. Ciubuc schiet op doel. Brîncovean verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ricardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricardo schiet op doel. De bal raakt de paal.

23e minuut.
Doeltrap. Brîncovean met een harde bal richting middenveld. Barbalias kopt de bal weg. Ricardo rent richting de bal. Ricardo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Barbalias kopt de bal weg. Ricardo is nu in balbezit. Ricardo passt de bal in één keer door. Ciubuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubuc draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
`Moldcarton` Glodeni - Sasa, Grisa si Ion 0:4

25e minuut.
Vîzîi is nu in balbezit. Vîzîi passt de bal met de wreef. Caproşu met een sublieme pass. Ciubuc rent richting de bal. Ciubuc haalt uit met een fantastische trap. Brîncovean bokst de bal weg. Ricardo is nu in balbezit. Ricardo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
`Moldcarton` Glodeni - Sasa, Grisa si Ion 0:5

27e minuut.
Cuperşmidt passt de bal in één keer door. Barbalias bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbalias probeert naar een medespeler te passen. Ricardo rent richting de bal. Ricardo haalt uit met een fantastische trap. Brîncovean kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Bragarenco de bal. Cordunian bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricardo onderschept slim de pass. Ricardo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Barbalias raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Matuidi komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Bragarenco rent richting de bal. Bragarenco geeft een hoge lob. Pohl bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohl geeft een lange en hoge pass. Ciubuc maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
`Moldcarton` Glodeni - Sasa, Grisa si Ion 0:6

32e minuut.
Pohl bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohl geeft een lange en hoge pass. Cutie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubuc verovert de bal door een tackle van achteren. Ciubuc draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
`Moldcarton` Glodeni - Sasa, Grisa si Ion 0:7

38e minuut.
Klungelig pakt Ciubuc de bal. Ciubuc passt de bal in één keer door. Ricardo is nu in balbezit. Ricardo haalt uit met een fantastische trap. Bragarenco probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Pohl rent richting de bal. Pohl passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ricardo de bal. Ricardo schiet op doel. Bragarenco probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Pohl bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohl probeert naar een medespeler te passen. Ciubuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubuc haalt uit met een fantastische trap. Cutie probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
`Moldcarton` Glodeni - Sasa, Grisa si Ion 0:8

45e minuut.
Cuţu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Louzao komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Moldcarton` Glodeni 81%, Sasa, Grisa si Ion 19%.
`Moldcarton` Glodeni - Sasa, Grisa si Ion 0:8

54e minuut.
Klungelig pakt Ustinov de bal. Ciubuc probeert naar een medespeler te passen. Ricardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricardo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
`Moldcarton` Glodeni - Sasa, Grisa si Ion 0:9

56e minuut.
Louzao speelt de bal door. Ciubuc rent richting de bal. Ciubuc schiet op doel. Na een snelle pass probeert Cutie de bal onder controle te krijgen. Brîncovean probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
`Moldcarton` Glodeni - Sasa, Grisa si Ion 0:10

59e minuut.
Del Sole speelt de bal door. Daar is Ricardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cutie is nu in balbezit. Ricardo onderschept slim de pass. Ricardo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Del Sole kopt de bal weg. Klungelig pakt Ciubuc de bal. Ciubuc passt de bal met de wreef. Ricardo is nu in balbezit. Ricardo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
`Moldcarton` Glodeni - Sasa, Grisa si Ion 0:11

68e minuut.
Ricardo is nu in balbezit. Ricardo passt de bal zonder na te denken. Ciubuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubuc draait met de bal, schiet en ... Brîncovean maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
`Moldcarton` Glodeni - Sasa, Grisa si Ion 0:12

71e minuut.
Vîzîi rent richting de bal. Pohl bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohl passt de bal met de wreef. Ciubuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubuc draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
`Moldcarton` Glodeni - Sasa, Grisa si Ion 0:13

72e minuut.
Matuidi geeft een hoge lob. Del Sole bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Sole passt de bal zonder na te denken. Ricardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricardo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Matuidi probeert naar een medespeler te passen. Ricardo is nu in balbezit. Ricardo passt de bal zonder na te denken. Ciubuc is nu in balbezit. Ciubuc schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
`Moldcarton` Glodeni - Sasa, Grisa si Ion 0:14

77e minuut.
Ciubuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Ciubuc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciubuc passt de bal zonder na te denken. Ricardo rent richting de bal. Ricardo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
`Moldcarton` Glodeni - Sasa, Grisa si Ion 0:15

84e minuut.
Hadač geeft een hoge lob. Ciumac is nu in balbezit. Pohl speelt de bal door. Ricardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricardo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Del Sole neemt de hoekschop. Ciubuc maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

88e minuut.
Pohl passt de bal zonder na te denken. Ciubuc is nu in balbezit. Pohl speelt de bal door. Ricardo is nu in balbezit. Ricardo schiet op doel. De bal raakt de paal. Ciubuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubuc haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Moldcarton` Glodeni 78%, Sasa, Grisa si Ion 22%.
`Moldcarton` Glodeni - Sasa, Grisa si Ion 0:15