Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:20
  • Competitiewedstrijd: Divizia A.01
  • Stadion: MK Dons Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 19105
MK Dons `Romanesti` Ungheni
MK 4-4-2 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
40% Spel op eigen helft 60%
21 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
34.6 gemiddelde waardering 15.3
good Schieten unsatisfactory
adequate Passen hopeless
average Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Duhota kopt de bal weg. Klungelig pakt Toche de bal. Filip bereikt de bal nog maar net als eerste. Filip haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Becla de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Suhayb verovert de bal door een tackle van achteren. Suhayb geeft een lange en hoge pass. Guriţanu heeft problemen om de bal te vangen. Jaroszyński rent richting de bal. Jaroszyński draait met de bal, schiet en ... Cargan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
MK Dons - `Romanesti` Ungheni 1:0

21e minuut.
Cagnoni geeft een lange en hoge pass. Langiller kopt de bal weg. Jaroszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaroszyński draait met de bal, schiet en ... Zbîrciog probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Piaçava neemt de hoekschop. Wierszewski is nu in balbezit. Wierszewski geeft een hoge lob. Gasini probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Ratuşneac speelt de bal door. Toche onderschept slim de pass. Cagnoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Filip onderschept slim de pass. Filip haalt uit met een fantastische trap. Bədirxanlı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Guriţanu rent richting de bal. Piaçava verovert de bal door een tackle van achteren. Piaçava met een sublieme pass. Jaroszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaroszyński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Cagnoni onderschept slim de pass. Cagnoni geeft een hoge lob. Jaroszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaroszyński haalt uit met een fantastische trap. Paal!

29e minuut.
Jaroszyński is nu in balbezit. Duhota rent richting de bal. Jaroszyński onderschept slim de pass. Jaroszyński draait met de bal, schiet en ... Paal!

30e minuut.
Corolev probeert naar een medespeler te passen. Suhayb rent richting de bal. Suhayb met een sublieme pass. Jaroszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaroszyński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Cargan neemt vlug de vrije trap. Wierszewski kopt de bal weg. Burdujan bereikt de bal nog maar net als eerste. Langiller onderschept slim de pass. Langiller draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Duhota met een sublieme pass. Culea rent richting de bal. Culea probeert naar een medespeler te passen. Filip rent richting de bal. Filip schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MK Dons 42%, `Romanesti` Ungheni 58%.
MK Dons - `Romanesti` Ungheni 1:0

47e minuut.
Corolev verovert de bal door een tackle van achteren. Suhayb onderschept slim de pass. Suhayb geeft een lange en hoge pass. Jaroszyński rent richting de bal. Jaroszyński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
MK Dons - `Romanesti` Ungheni 2:0

63e minuut.
Culea geeft een lange en hoge pass. Daar is Toche, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Filip bereikt de bal nog maar net als eerste. Filip draait met de bal, schiet en ... Cracia probeert de bal aan de voet te houden. Bədirxanlı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bədirxanlı met een sublieme pass. Langiller kopt de bal weg. Klungelig pakt Burdujan de bal. Jaroszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaroszyński draait met de bal, schiet en ... Paal!

67e minuut.
Zbîrciog rent richting de bal. Jaroszyński onderschept slim de pass. Jaroszyński passt de bal zonder na te denken. Langiller bereikt de bal nog maar net als eerste. Langiller draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Guriţanu is nu in balbezit. Jaroszyński verovert de bal door een tackle van achteren. Jaroszyński passt de bal met de wreef. Langiller bereikt de bal nog maar net als eerste. Langiller schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Daar is Jaroszyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burdujan is nu in balbezit. Jaroszyński verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Langiller de bal. Langiller schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MK Dons - `Romanesti` Ungheni 3:0

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Corolev met een snelle inworp. Filip geeft een lange en hoge pass. Cracia maakt een snoekduik en kopt de bal. Bədirxanlı probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Burdujan is nu in balbezit. Langiller onderschept slim de pass. Jaroszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Langiller rent richting de bal. Langiller schiet op doel. Cargan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zbîrciog heeft problemen om de bal te vangen. Jaroszyński rent richting de bal. Jaroszyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MK Dons - `Romanesti` Ungheni 4:0

87e minuut.
Doeltrap. Cargan met een harde bal richting middenveld. Wierszewski kopt de bal weg. Langiller rent richting de bal. Langiller draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MK Dons 39%, `Romanesti` Ungheni 61%.
MK Dons - `Romanesti` Ungheni 4:0