Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
`Basvinex` Criuleni `Trans Oil Ltd` Anenii Noi
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
10 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 19
weak Schieten weak
hopeless Passen poor
poor Verdedigen poor


14e minuut.
Gîrlă verovert de bal door een tackle van achteren. Uşurelu rent richting de bal. Bulîghin onderschept slim de pass. Gîrlă onderschept slim de pass. Gîrlă haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Cornoval bereikt de bal nog maar net als eerste. Bidenco onderschept slim de pass. Bidenco passt de bal met de wreef. Balacan bereikt de bal nog maar net als eerste. Balacan draait met de bal, schiet en ... Cetu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cetu speelt de bal door. Gîrlă heeft problemen om de bal te vangen. Gudîm is nu in balbezit. Gîrlă verovert de bal door een tackle van achteren. Gîrlă schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
`Basvinex` Criuleni - `Trans Oil Ltd` Anenii Noi 1:0

41e minuut.
Mandu kopt de bal weg. Gudîm speelt de bal door. Uşurelu heeft problemen om de bal te vangen. Gîrlă bereikt de bal nog maar net als eerste. Gîrlă schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Basvinex` Criuleni 50%, `Trans Oil Ltd` Anenii Noi 50%.
`Basvinex` Criuleni - `Trans Oil Ltd` Anenii Noi 1:0

50e minuut.
Grabozei geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mandu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Uşurelu bereikt de bal nog maar net als eerste. Uşurelu geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Malinici geeft de bal voor. Inworp. Branberg met de inworp. Uşurelu is nu in balbezit. Uşurelu geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Gîrlă onderschept slim de pass. Gudîm is nu in balbezit. Gudîm geeft een hoge lob. Cornoval bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornoval schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Daar is Atimoşcăi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bidenco probeert naar een medespeler te passen. Corcodică probeert naar een medespeler te passen. Dorgan rent richting de bal. Dorgan geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Basvinex` Criuleni 31%, `Trans Oil Ltd` Anenii Noi 69%.
`Basvinex` Criuleni - `Trans Oil Ltd` Anenii Noi 1:0