Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Juventus Chișinău Dinamo87
Normall Tactiek 442
41% Balbezit 59%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.3 gemiddelde waardering 59.3
adequate Schieten outstanding
adequate Passen very good
adequate Verdedigen very good


2e minuut.
Carnevale geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Cristioglo de bal onder controle te krijgen. Talmazan bereikt de bal nog maar net als eerste. Talmazan geeft een lange en hoge pass. Istrate maakt een snoekduik en kopt de bal. Stolarczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Sârb rent richting de bal. Sârb probeert naar een medespeler te passen. Zadnipru heeft problemen om de bal te vangen. Zadnipru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Chișinău - Dinamo87 0:1

5e minuut.
Zadnipru rent richting de bal. Zadnipru geeft de bal voor. Sârb controleert de bal met de borst. Sârb schiet op doel. Tereşcenco probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Chișinău - Dinamo87 0:2

8e minuut.
Borohovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Borohovici geeft de bal voor. Zadnipru kopt de bal weg. Sârb rent richting de bal. Sârb schiet op doel. Tereşcenco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Angheluţov bereikt de bal nog maar net als eerste. Angheluţov geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Cozaru de bal. Sârb rent richting de bal. Sârb haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Chișinău - Dinamo87 0:3

20e minuut.
Bodzioch onderschept slim de pass. Bodzioch speelt de bal door. Sârb bereikt de bal nog maar net als eerste. Sârb draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Klungelig pakt Dočkal de bal. Cremer kopt de bal weg. Cozaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Sârb onderschept slim de pass. Sârb draait met de bal, schiet en ... Tereşcenco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Angheluţov met een snelle inworp. Junius bereikt de bal nog maar net als eerste. Zadnipru verovert de bal door een tackle van achteren. Zadnipru geeft een lange en hoge pass. Sârb maakt een snoekduik en kopt de bal. Tereşcenco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cerescu heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Chișinău - Dinamo87 0:4

30e minuut.
Klungelig pakt Cremer de bal. Talmazan probeert naar een medespeler te passen. Chouchane bereikt de bal nog maar net als eerste. Istrate onderschept slim de pass. Istrate schiet op doel. Stolarczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Bodzioch is nu in balbezit. Bodzioch probeert naar een medespeler te passen. Cremer probeert naar een medespeler te passen. Sârb bereikt de bal nog maar net als eerste. Sârb draait met de bal, schiet en ... Tereşcenco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Cozaru verovert de bal door een tackle van achteren. Cremer verovert de bal door een tackle van achteren. Cremer probeert naar een medespeler te passen. Zadnipru bereikt de bal nog maar net als eerste. Zadnipru haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus Chișinău 56%, Dinamo87 44%.
Juventus Chișinău - Dinamo87 0:4

49e minuut.
Butnarciuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Butnarciuc passt de bal zonder na te denken. Angheluţov rent richting de bal. Angheluţov geeft de bal voor. Sârb springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Bodzioch heeft problemen om de bal te vangen. Bodzioch geeft een lange en hoge pass. Junius bereikt de bal nog maar net als eerste. Zadnipru verovert de bal door een tackle van achteren. Zadnipru haalt uit met een fantastische trap. Tereşcenco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Gullit geeft een hoge lob. Sârb bereikt de bal nog maar net als eerste. Sârb speelt de bal door. Cremer rent richting de bal. Cremer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Chouchane geeft een lange en hoge pass. Tereşcenco met een sublieme pass. Gullit kopt de bal weg. Sârb bereikt de bal nog maar net als eerste. Sârb schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Istrate rent richting de bal. Borohovici onderschept slim de pass. Borohovici geeft een hoge lob. Sârb bereikt de bal nog maar net als eerste. Sârb draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Doeltrap. Sivaram komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Talmazan onderschept slim de pass. Talmazan passt de bal in één keer door. Alii speelt de bal door. Istrate is nu in balbezit. Istrate schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Angheluţov kopt de bal weg. Zadnipru bereikt de bal nog maar net als eerste. Zadnipru passt de bal met de wreef. Sârb is nu in balbezit. Sârb schiet op doel. Tereşcenco bokst de bal weg.

84e minuut.
Cremer speelt de bal door. Daar is Hihlat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zadnipru rent richting de bal. Zadnipru schiet op doel. Tereşcenco probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus Chișinău 63%, Dinamo87 37%.
Juventus Chișinău - Dinamo87 0:4