Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
`Farm Expo` Dubăsari F.C. Paduricea
Normal Tactiek 541
42% Balbezit 58%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 31
weak Schieten adequate
poor Passen poor
average Verdedigen adequate


6e minuut.
Cernat probeert naar een medespeler te passen. Hruşcă rent richting de bal. Houšťka bereikt de bal nog maar net als eerste. Houšťka schiet op doel. Badareu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Dascăl heeft problemen om de bal te vangen. Cernat rent richting de bal. Cernat speelt de bal door. Pelanskis rent richting de bal. Pelanskis geeft de bal voor. Badareu bokst de bal weg. Houšťka rent richting de bal. Houšťka haalt uit met een fantastische trap. Badareu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
`Farm Expo` Dubăsari - F.C. Paduricea 0:1

13e minuut.
Na een snelle pass probeert Houšťka de bal onder controle te krijgen. Cernat is nu in balbezit. Cernat geeft een hoge lob. Houšťka bereikt de bal nog maar net als eerste. Houšťka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Pelanskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelanskis geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Aprelov de bal. Houšťka rent richting de bal. Houšťka draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

19e minuut.
Hruşcă verovert de bal door een tackle van achteren. Hruşcă passt de bal in één keer door. Chisilev rent richting de bal. Houšťka onderschept slim de pass. Houšťka schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hruşcă is nu in balbezit. Hruşcă draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Kılıççı kopt de bal weg. Houšťka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Saveliev is nu in balbezit. Houšťka onderschept slim de pass. Houšťka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
`Farm Expo` Dubăsari - F.C. Paduricea 0:2

37e minuut.
Badura is nu in balbezit. Cabanas verovert de bal door een tackle van achteren. Cabanas geeft een lange en hoge pass. Houšťka rent richting de bal. Houšťka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Saveliev trapt de bal weg. Linetty kopt de bal weg. Houšťka bereikt de bal nog maar net als eerste. Houšťka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
`Farm Expo` Dubăsari - F.C. Paduricea 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Farm Expo` Dubăsari 76%, F.C. Paduricea 24%.
`Farm Expo` Dubăsari - F.C. Paduricea 0:3

51e minuut.
Inworp. Kılıççı zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hruşcă is nu in balbezit. Hruşcă geeft een hoge lob. Badareu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
`Farm Expo` Dubăsari - F.C. Paduricea 0:4

53e minuut.
Cabanas speelt de bal door. Pelanskis is nu in balbezit. Pelanskis probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cernat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cernat geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Oniţă met de inworp. Cabanas met een sublieme pass. Pelanskis rent richting de bal. Dascăl onderschept slim de pass. Dascăl draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
`Farm Expo` Dubăsari - F.C. Paduricea 1:4

88e minuut.
Hruşcă is nu in balbezit. Houšťka rent richting de bal. Hruşcă bereikt de bal nog maar net als eerste. Houšťka is nu in balbezit. Houšťka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Briculischii geeft de bal voor. Minarik heeft problemen om de bal te vangen. Badura rent richting de bal. Badura draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
`Farm Expo` Dubăsari - F.C. Paduricea 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Farm Expo` Dubăsari 56%, F.C. Paduricea 44%.
`Farm Expo` Dubăsari - F.C. Paduricea 2:4