Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
`Vibropribor` Ungheni `Prometeu-T` Hînceşti
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
36% Spel op eigen helft 64%
13 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 16.1
average Schieten average
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


9e minuut.
Rîbac rent richting de bal. Costîrninoi onderschept slim de pass. Rîbac verovert de bal door een tackle van achteren. Caplinschi rent richting de bal. Caplinschi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
`Vibropribor` Ungheni - `Prometeu-T` Hînceşti 0:1

14e minuut.
Stirbu rent richting de bal. Istraciuc verovert de bal door een tackle van achteren. Basarab bereikt de bal nog maar net als eerste. Istraciuc rent richting de bal. Istraciuc schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Tîltu probeert naar een medespeler te passen. Caplinschi is nu in balbezit. Melhnic bereikt de bal nog maar net als eerste. Caplinschi is nu in balbezit. Caplinschi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
`Vibropribor` Ungheni - `Prometeu-T` Hînceşti 0:2

32e minuut.
Gavrilaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Fesic onderschept slim de pass. Bîcicov is nu in balbezit. Fesic verovert de bal door een tackle van achteren. Fesic passt de bal in één keer door. Vacari verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Istraciuc rent richting de bal. Istraciuc haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
`Vibropribor` Ungheni - `Prometeu-T` Hînceşti 1:2

41e minuut.
Fesic zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Basarab heeft problemen om de bal te vangen. Bîcicov rent richting de bal. Basarab verovert de bal door een tackle van achteren. Basarab draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
`Vibropribor` Ungheni - `Prometeu-T` Hînceşti 2:2

43e minuut.
Klungelig pakt Cerchez de bal. Cerchez passt de bal zonder na te denken. Bîcicov controleert de bal met de borst. Istraciuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Istraciuc schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Vibropribor` Ungheni 33%, `Prometeu-T` Hînceşti 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
`Vibropribor` Ungheni - `Prometeu-T` Hînceşti 2:2

46e minuut.
Rîbac rent richting de bal. Rîbac geeft de bal voor. Canteliuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Caplinschi rent richting de bal. Caplinschi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Chiriţa probeert naar een medespeler te passen. Basarab is nu in balbezit. Bîcicov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bîcicov krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Opriş met de inworp. Chiriţa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiriţa probeert naar een medespeler te passen. Istraciuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Istraciuc haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Na een snelle pass probeert Bîcicov de bal onder controle te krijgen. Istraciuc is nu in balbezit. Istraciuc schiet op doel. Cerchez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vacari probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
`Vibropribor` Ungheni - `Prometeu-T` Hînceşti 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Vibropribor` Ungheni 39%, `Prometeu-T` Hînceşti 61%.
`Vibropribor` Ungheni - `Prometeu-T` Hînceşti 3:2