Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:21
  • Competitiewedstrijd: Divizia A.02
  • Stadion: Vitagee Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3100
Vitagee Dinamo87
Normal Tactiek 442
44% Balbezit 56%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 34
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.8 gemiddelde waardering 55.1
average Schieten outstanding
weak Passen very good
poor Verdedigen very good


3e minuut.
Dočkal passt de bal met de wreef. Zadnipru rent richting de bal. Zadnipru passt de bal met de wreef. Sârb rent richting de bal. Sârb draait met de bal, schiet en ... Poyda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Sgherri heeft problemen om de bal te vangen. Sârb is nu in balbezit. Sârb geeft de bal voor. Cremer kan de bal niet met de borst controleren. Cremer geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zadnipru rent richting de bal. Zadnipru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vitagee - Dinamo87 0:1

11e minuut.
Dočkal bereikt de bal nog maar net als eerste. Dočkal geeft een hoge lob. Donegan heeft problemen om de bal te vangen. Sârb rent richting de bal. Sârb haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Poyda werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Zadnipru is nu in balbezit. Zadnipru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vitagee - Dinamo87 0:2

16e minuut.
Cremer speelt de bal door. Bodzioch geeft een lange en hoge pass. Sârb is nu in balbezit. Sârb schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vitagee - Dinamo87 0:3

17e minuut.
Bodzioch is nu in balbezit. Bodzioch geeft een hoge lob. Zadnipru krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Aurala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aurala onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Cremer rent richting de bal. Cremer passt de bal met de wreef. Bodzioch met een sublieme pass. Zadnipru is nu in balbezit. Zadnipru haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Rincon trapt de bal weg. Rabinovici kopt de bal weg. Sârb rent richting de bal. Sârb schiet op doel. Poyda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vitagee - Dinamo87 0:4

27e minuut.
Zadnipru probeert naar een medespeler te passen. Sârb is nu in balbezit. Rincon is nu in balbezit. Sârb verovert de bal door een tackle van achteren. Sârb schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sârb is nu in balbezit. Sârb haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gašparik bereikt de bal nog maar net als eerste. Gašparik geeft een hoge lob. Chouchane geeft een hoge lob. Sgherri speelt de bal door. Bodzioch geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Zadnipru passt de bal zonder na te denken. Sârb heeft problemen om de bal te vangen. Cremer rent richting de bal. Cremer draait met de bal, schiet en ... Rincon probeert de bal aan de voet te houden. Poyda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Bazatin rent richting de bal. Carnevale onderschept slim de pass. Carnevale geeft de bal voor. Sârb bereikt de bal nog maar net als eerste. Sârb schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Zadnipru raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cheşnoiu komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Chouchane speelt de bal door. Cremer bereikt de bal nog maar net als eerste. Cremer passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Sârb de bal. Sârb haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vitagee - Dinamo87 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vitagee 70%, Dinamo87 30%.
Vitagee - Dinamo87 0:5

46e minuut.
Daar is Dočkal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dočkal passt de bal in één keer door. Aurala kan de bal niet met de borst controleren. Cheşnoiu rent richting de bal. Cheşnoiu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Vitagee - Dinamo87 0:6

48e minuut.
Cheşnoiu speelt de bal door. Bodzioch rent richting de bal. Bodzioch speelt de bal door. Sârb bereikt de bal nog maar net als eerste. Sârb draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Poyda speelt de bal door. Dočkal is nu in balbezit. Gašparik begaat een overtreding. Gašparik krijgt een gele kaart. Dočkal is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Badalov met een snel genomen vrije trap. Sârb krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Inworp. Balagan komt het veld opgelopen. Sivaram komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Bodzioch kopt de bal weg. Bodzioch bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodzioch geeft de bal voor. Cheşnoiu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vitagee - Dinamo87 0:7

62e minuut.
Bazatin speelt de bal door. Rabinovici is nu in balbezit. Sârb onderschept slim de pass. Cheşnoiu is nu in balbezit. Cheşnoiu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Bodzioch passt de bal zonder na te denken. Cremer geeft de bal voor. Daar is Aurala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cheşnoiu rent richting de bal. Cheşnoiu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Sârb geeft een hoge lob. Aurala kopt de bal weg. Cremer probeert naar een medespeler te passen. Cheşnoiu is nu in balbezit. Cheşnoiu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Carnevale bereikt de bal nog maar net als eerste. Carnevale geeft een hoge lob. Dascălu heeft problemen om de bal te vangen. Cheşnoiu rent richting de bal. Cheşnoiu draait met de bal, schiet en ... Poyda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cheşnoiu is nu in balbezit. Rincon legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cheşnoiu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cheşnoiu zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Poyda bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Vitagee - Dinamo87 0:8

75e minuut.
Dascălu passt de bal zonder na te denken. Rincon bereikt de bal nog maar net als eerste. Sârb onderschept slim de pass. Sârb schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vitagee - Dinamo87 0:9

85e minuut.
Cremer probeert naar een medespeler te passen. Sârb bereikt de bal nog maar net als eerste. Sârb geeft een hoge lob. Cheşnoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheşnoiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vitagee - Dinamo87 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vitagee 67%, Dinamo87 33%.
Vitagee - Dinamo87 0:10