Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
`Fabrica De Sticlă` Căuşeni `Vibropribor` Ungheni
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
14 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 18.4
weak Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Căciulă onderschept slim de pass. Bereghelea is nu in balbezit. Opriş verovert de bal door een tackle van achteren. Căciulă onderschept slim de pass. Căciulă schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Friniuc kopt de bal weg. Cujbă is nu in balbezit. Cujbă passt de bal in één keer door. Căciulă is nu in balbezit. Căciulă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
`Fabrica De Sticlă` Căuşeni - `Vibropribor` Ungheni 1:0

8e minuut.
Basarab raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Boldu komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Tocarciuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Boldu is nu in balbezit. Boldu speelt de bal door. Istraciuc rent richting de bal. Istraciuc haalt uit met een fantastische trap. Babocichin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Chiriţa passt de bal in één keer door. Fesic rent richting de bal. Fesic speelt de bal door. Boldu is nu in balbezit. Boldu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Cujbă met een sublieme pass. Declercea is nu in balbezit. Declercea geeft een hoge lob. Căciulă rent richting de bal. Căciulă draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Culai bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Chiriţa met een snelle inworp. Cujbă bereikt de bal nog maar net als eerste. Cujbă geeft een lange en hoge pass. Buracinschi rent richting de bal. Buracinschi geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bardaş zal de hoekschop nemen. Daar is Chiriţa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Istraciuc rent richting de bal. Istraciuc haalt uit met een fantastische trap. Babocichin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
`Fabrica De Sticlă` Căuşeni - `Vibropribor` Ungheni 1:1

38e minuut.
Bereghelea kopt de bal weg. Opriş probeert de bal aan de voet te houden. Căciulă bereikt de bal nog maar net als eerste. Buracinschi rent richting de bal. Buracinschi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Bereghelea verovert de bal door een tackle van achteren. Bereghelea probeert naar een medespeler te passen. Burdiuja is nu in balbezit. Căciulă onderschept slim de pass. Căciulă draait met de bal, schiet en ... Culai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Fabrica De Sticlă` Căuşeni 46%, `Vibropribor` Ungheni 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
`Fabrica De Sticlă` Căuşeni - `Vibropribor` Ungheni 1:1

68e minuut.
Boldu rent richting de bal. Cujbă onderschept slim de pass. Cujbă met een sublieme pass. Căciulă bereikt de bal nog maar net als eerste. Căciulă haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Bereghelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Căciulă rent richting de bal. Bereghelea rent richting de bal. Căciulă is nu in balbezit. Căciulă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
`Fabrica De Sticlă` Căuşeni - `Vibropribor` Ungheni 2:1

80e minuut.
Buracinschi is nu in balbezit. Buracinschi passt de bal met de wreef. Canteliuc rent richting de bal. Căciulă rent richting de bal. Căciulă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
`Fabrica De Sticlă` Căuşeni - `Vibropribor` Ungheni 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Fabrica De Sticlă` Căuşeni 39%, `Vibropribor` Ungheni 61%.
`Fabrica De Sticlă` Căuşeni - `Vibropribor` Ungheni 3:1