Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Juventus Chișinău Vitagee
Normall Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
37% Spel op eigen helft 63%
11 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
41.4 gemiddelde waardering 28.9
redelijk Schieten matig
redelijk Passen zwak
matig Verdedigen zwak


13e minuut.
Lagovschi onderschept slim de pass. Lagovschi geeft een hoge lob. Donegan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Butnarciuc is nu in balbezit. Butnarciuc geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Bazatin stond buitenspel. Tereşcenco neemt vlug de vrije trap. Gašparik kopt de bal weg. Istrate is nu in balbezit. Istrate schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Grigoriev geeft de bal voor. Rincon rent richting de bal. Lagovschi onderschept slim de pass. Istrate bereikt de bal nog maar net als eerste. Istrate schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Fraţman geeft een hoge lob. Istrate is nu in balbezit. Istrate met een sublieme pass. Lagovschi is nu in balbezit. Lagovschi schiet op doel. Poyda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Blîndescu kopt de bal weg. Talmazan heeft problemen om de bal te vangen. Talmazan passt de bal zonder na te denken. Butnarciuc geeft de bal voor. Istrate maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Majd passt de bal in één keer door. Talmazan met een sublieme pass. Lagovschi rent richting de bal. Lagovschi draait met de bal, schiet en ... Rincon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Chișinău - Vitagee 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus Chișinău 38%, Vitagee 62%.
Juventus Chișinău - Vitagee 1:0

65e minuut.
Gašparik kopt de bal weg. Sgherri bereikt de bal nog maar net als eerste. Istrate onderschept slim de pass. Istrate schiet op doel. Na een snelle pass probeert Rincon de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Chișinău - Vitagee 2:0

71e minuut.
Daar is Faifer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bazatin is nu in balbezit. Faifer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Faifer krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus Chișinău 37%, Vitagee 63%.
Juventus Chișinău - Vitagee 2:0