Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
`Vibropribor` Ungheni `Hidrocentrala` Şoldăneşti
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 19.2
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Melhnic bereikt de bal nog maar net als eerste. Motrea onderschept slim de pass. Motrea passt de bal met de wreef. Bezpalii is nu in balbezit. Bezpalii draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Chiriţa passt de bal met de wreef. Daar is Cucucuetu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cucucuetu geeft de bal voor. Bezpalii is nu in balbezit. Bezpalii haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Brădescu rent richting de bal. Canteliuc begaat een overtreding. Brădescu raakt geblesseerd tijdens het duel. Brădescu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bezpalii krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Brădescu rent richting de bal. Boldu rent richting de bal. Istraciuc rent richting de bal. Boldu rent richting de bal. Boldu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Istraciuc verovert de bal door een tackle van achteren. Boldu is nu in balbezit. Boldu schiet op doel. Lebădă probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chetrianu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Boldu rent richting de bal. Boldu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Castaveţ geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bardaş met de inworp. Boldu bereikt de bal nog maar net als eerste. Boldu geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Castaveţ trapt de bal weg van het doel. Motrea kopt de bal weg. Melhnic is nu in balbezit. Bezpalii onderschept slim de pass. Bezpalii haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Chiriţa is nu in balbezit. Motrea rent richting de bal. Motrea met een sublieme pass. Bezpalii heeft problemen om de bal te vangen. Bezpalii draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Vibropribor` Ungheni 61%, `Hidrocentrala` Şoldăneşti 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
`Vibropribor` Ungheni - `Hidrocentrala` Şoldăneşti 0:0

47e minuut.
Melhnic probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Brădescu rent richting de bal. Brădescu speelt de bal door. Bezpalii heeft problemen om de bal te vangen. Bezpalii schiet op doel. Culai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Istraciuc onderschept slim de pass. Cucucuetu bereikt de bal nog maar net als eerste. Istraciuc onderschept slim de pass. Boldu bereikt de bal nog maar net als eerste. Boldu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Buchie bereikt de bal nog maar net als eerste. Fesic verovert de bal door een tackle van achteren. Cucucuetu begaat een overtreding. Cucucuetu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Vibropribor` Ungheni 46%, `Hidrocentrala` Şoldăneşti 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
`Vibropribor` Ungheni - `Hidrocentrala` Şoldăneşti 0:0