Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
`Prometeu-T` Hînceşti `Fabrica De Sticlă` Căuşeni
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 19.2
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


10e minuut.
Caplinschi kan de bal niet met de borst controleren. Hămură bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Drică. Hămură raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

11e minuut.
Tocarciuc passt de bal met de wreef. Bereghelea rent richting de bal. Bereghelea passt de bal in één keer door. Căciulă rent richting de bal. Căciulă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
`Prometeu-T` Hînceşti - `Fabrica De Sticlă` Căuşeni 0:1

13e minuut.
Bîcicov bereikt de bal nog maar net als eerste. Căciulă rent richting de bal. Bîcicov rent richting de bal. Căciulă onderschept slim de pass. Căciulă draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Buracinschi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bereghelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Stirbu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bereghelea is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Bereghelea neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Cociu bereikt de bal nog maar net als eerste. Buracinschi verovert de bal door een tackle van achteren. Buracinschi geeft de bal voor. Căciulă is nu in balbezit. Căciulă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
`Prometeu-T` Hînceşti - `Fabrica De Sticlă` Căuşeni 0:2

44e minuut.
Stirbu is nu in balbezit. Cujbă is nu in balbezit. Cujbă passt de bal zonder na te denken. Căciulă bereikt de bal nog maar net als eerste. Căciulă schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Prometeu-T` Hînceşti 56%, `Fabrica De Sticlă` Căuşeni 44%.
`Prometeu-T` Hînceşti - `Fabrica De Sticlă` Căuşeni 0:2

49e minuut.
Tocarciuc onderschept slim de pass. Tocarciuc geeft een hoge lob. Cerchez heeft problemen om de bal te vangen. Căciulă verovert de bal door een tackle van achteren. Căciulă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
`Prometeu-T` Hînceşti - `Fabrica De Sticlă` Căuşeni 0:3

55e minuut.
Stirbu rent richting de bal. Bereghelea verovert de bal door een tackle van achteren. Bereghelea passt de bal in één keer door. Căciulă rent richting de bal. Căciulă schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Cujbă kopt de bal weg. Bîcicov bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tocarciuc. Tocarciuc krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Buracinschi met een sublieme pass. Bereghelea rent richting de bal. Bereghelea passt de bal met de wreef. Căciulă rent richting de bal. Căciulă haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Tocarciuc heeft problemen om de bal te vangen. Caplinschi is nu in balbezit. Caplinschi passt de bal zonder na te denken. Rîbac heeft problemen om de bal te vangen. Rîbac schiet op doel. Babocichin bokst de bal weg.

81e minuut.
Buracinschi kopt de bal weg. Bereghelea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cujbă is nu in balbezit. Caplinschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Caplinschi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Cujbă passt de bal zonder na te denken. Bîcicov rent richting de bal. Bîcicov passt de bal in één keer door. Rîbac bereikt de bal nog maar net als eerste. Rîbac haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Bîcicov verovert de bal door een tackle van achteren. Bereghelea onderschept slim de pass. Bereghelea passt de bal in één keer door. Căciulă rent richting de bal. Căciulă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
`Prometeu-T` Hînceşti - `Fabrica De Sticlă` Căuşeni 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Prometeu-T` Hînceşti 45%, `Fabrica De Sticlă` Căuşeni 55%.
`Prometeu-T` Hînceşti - `Fabrica De Sticlă` Căuşeni 0:4