Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Paduricea Dinamo87
541 Tactiek 442
43% Balbezit 57%
62% Spel op eigen helft 38%
0 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
33.5 gemiddelde waardering 53.2
weak Schieten very good
weak Passen solid
good Verdedigen very good


2e minuut.
Sivaram geeft de bal voor. Amoroso is nu in balbezit. Cheşnoiu onderschept slim de pass. Cheşnoiu draait met de bal, schiet en ... Cabanas probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Kılıççı onderschept slim de pass. Kılıççı met een sublieme pass. Balagan bereikt de bal nog maar net als eerste. Balagan geeft de bal voor. Hruşcă geeft een hoge lob. Stolarczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Angheluţov bereikt de bal nog maar net als eerste. Angheluţov geeft een hoge lob. Klungelig pakt Minarik de bal. Zadnipru rent richting de bal. Zadnipru schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Stuttler geeft een lange en hoge pass. Angheluţov controleert de bal met de borst. Angheluţov met een sublieme pass. Daar is Cheşnoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cheşnoiu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Epure komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Paduricea 63%, Dinamo87 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C. Paduricea - Dinamo87 0:0

46e minuut.
Badalov komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Amoroso rent richting de bal. Angheluţov onderschept slim de pass. Angheluţov probeert naar een medespeler te passen. Cheşnoiu rent richting de bal. Cheşnoiu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Cremer speelt de bal door. Cernat bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernat geeft een hoge lob. Cheşnoiu rent richting de bal. Cheşnoiu draait met de bal, schiet en ... De Angeli bokst de bal weg.

58e minuut.
Gullit geeft de bal voor. Angheluţov kopt de bal weg. Cheşnoiu is nu in balbezit. Cheşnoiu haalt uit met een fantastische trap. De Angeli probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Paduricea - Dinamo87 0:1

63e minuut.
Cremer is nu in balbezit. Cremer probeert naar een medespeler te passen. Sivaram met een sublieme pass. Zadnipru geeft de bal voor. Cheşnoiu krijgt zijn hoofd ertegen. De Angeli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Angheluţov kopt de bal weg. Daar is Cheşnoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cremer met een sublieme pass. Zadnipru rent richting de bal. Zadnipru draait met de bal, schiet en ... De Angeli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Cabanas verovert de bal door een tackle van achteren. Badalov onderschept slim de pass. Badalov geeft de bal voor. Angheluţov rent richting de bal. Angheluţov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Angheluţov geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Paduricea 60%, Dinamo87 40%.
F.C. Paduricea - Dinamo87 0:1