Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
`Farm Expo` Dubăsari Juventus Chișinău
Normal Tactiek Normall
40% Balbezit 60%
71% Spel op eigen helft 29%
2 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
19.9 gemiddelde waardering 37.8
slecht Schieten redelijk
slecht Passen matig
zwak Verdedigen zwak


2e minuut.
Grigoriev bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigoriev met een sublieme pass. Cristioglo rent richting de bal. Lagovschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagovschi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Cristioglo passt de bal met de wreef. Daar is Lagovschi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aprelov is nu in balbezit. Lagovschi verovert de bal door een tackle van achteren. Lagovschi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ciosia rent richting de bal. Ciosia passt de bal met de wreef. Daar is Chisilev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lagovschi is nu in balbezit. Lagovschi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Badareu trapt de bal weg. Dascăl controleert de bal met de borst. Grigoriev probeert naar een medespeler te passen. Lagovschi rent richting de bal. Lagovschi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Fraţman kopt de bal weg. Alii rent richting de bal. Alii speelt de bal door. Lagovschi is nu in balbezit. Lagovschi draait met de bal, schiet en ... Paal! Badareu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Alii passt de bal in één keer door. Cristioglo bereikt de bal nog maar net als eerste. Saveliev legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cristioglo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cristioglo neemt de penalty, wat een uithaal! Badareu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
`Farm Expo` Dubăsari - Juventus Chișinău 0:1

21e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Aprelov trapt de bal weg. Majd kopt de bal weg. Cristioglo rent richting de bal. Cristioglo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Alii bereikt de bal nog maar net als eerste. Alii passt de bal met de wreef. Aprelov rent richting de bal. Cristioglo verovert de bal door een tackle van achteren. Cristioglo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
`Farm Expo` Dubăsari - Juventus Chișinău 0:2

30e minuut.
Majd heeft problemen om de bal te vangen. Majd speelt de bal door. Grigoriev speelt de bal door. Lagovschi rent richting de bal. Lagovschi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Grigoriev geeft de bal voor. Butnarciuc is nu in balbezit. Butnarciuc passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Lagovschi de bal. Lagovschi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
`Farm Expo` Dubăsari - Juventus Chișinău 0:3

42e minuut.
Butnarciuc verovert de bal door een tackle van achteren. Butnarciuc geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Cristioglo de bal. Lagovschi is nu in balbezit. Lagovschi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
`Farm Expo` Dubăsari - Juventus Chișinău 0:4

43e minuut.
Briculischii passt de bal met de wreef. Chisilev probeert de bal met de borst te controleren. Lagovschi is nu in balbezit. Lagovschi haalt uit met een fantastische trap. Badareu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
`Farm Expo` Dubăsari - Juventus Chișinău 0:5

44e minuut.
Chisilev rent richting de bal. Lagovschi verovert de bal door een tackle van achteren. Daniliuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagovschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagovschi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Farm Expo` Dubăsari 76%, Juventus Chișinău 24%.
`Farm Expo` Dubăsari - Juventus Chișinău 0:5

48e minuut.
Lagovschi haalt uit met een fantastische trap. Saveliev probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Butnarciuc neemt de hoekschop. Lagovschi maakt een snoekduik en kopt de bal. Badareu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Alii kopt de bal weg. Crociac bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cristioglo. Cristioglo krijgt een gele kaart. Crociac wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Crociac kan niet meer verder spelen. Beşan komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Hihlat is nu in balbezit. Hihlat geeft een hoge lob. Daar is Beşan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Butnarciuc speelt de bal door. Saveliev onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
`Farm Expo` Dubăsari - Juventus Chișinău 0:6

55e minuut.
Oniţă is nu in balbezit. Fraţman geeft een hoge lob. Junius probeert de bal aan de voet te houden. Dascăl rent richting de bal. Dascăl draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Alii geeft een lange en hoge pass. Majd rent richting de bal. Majd speelt de bal door. Lagovschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagovschi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Cristioglo rent richting de bal. Cristioglo passt de bal zonder na te denken. Lagovschi rent richting de bal. Lagovschi schiet op doel. Badareu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Klungelig pakt Lagovschi de bal. Aprelov is nu in balbezit. Cristioglo begaat een overtreding. Cristioglo krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

77e minuut.
Butnarciuc speelt de bal door. Daar is Chisilev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grigoriev bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagovschi is nu in balbezit. Lagovschi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Farm Expo` Dubăsari 66%, Juventus Chișinău 34%.
`Farm Expo` Dubăsari - Juventus Chișinău 0:6