Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
`Hidrocentrala` Şoldăneşti `Laredonax` Leova
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
49% Spel op eigen helft 51%
13 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.8
slecht Schieten matig
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Ciubara kopt de bal weg. Vîrlan heeft problemen om de bal te vangen. Cucucuetu verovert de bal door een tackle van achteren. Bezpalii bereikt de bal nog maar net als eerste. Bezpalii draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Brădescu rent richting de bal. Curchi probeert naar een medespeler te passen. Dragoman bereikt de bal nog maar net als eerste. Bezpalii onderschept slim de pass. Bezpalii haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Ciubara bereikt de bal nog maar net als eerste. Cucucuetu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cucucuetu passt de bal zonder na te denken. Berdos rent richting de bal. Berdos draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Chetrianu bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Curchi is nu in balbezit. Curchi passt de bal in één keer door. Dragoman is nu in balbezit. Bezpalii rent richting de bal. Bezpalii schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Ciubara is nu in balbezit. Ciubara geeft een lange en hoge pass. Berdos rent richting de bal. Berdos schiet op doel. Chetrianu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
`Hidrocentrala` Şoldăneşti - `Laredonax` Leova 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Hidrocentrala` Şoldăneşti 62%, `Laredonax` Leova 38%.
`Hidrocentrala` Şoldăneşti - `Laredonax` Leova 0:1

47e minuut.
Hrîscev is nu in balbezit. Dragoman bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrîscev onderschept slim de pass. Curchi rent richting de bal. Curchi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Castaveţ verovert de bal door een tackle van achteren. Cucucuetu rent richting de bal. Cucucuetu probeert naar een medespeler te passen. Bezpalii bereikt de bal nog maar net als eerste. Bezpalii draait met de bal, schiet en ... Handuca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
`Hidrocentrala` Şoldăneşti - `Laredonax` Leova 1:1

67e minuut.
Hrîscev geeft de bal voor. Cucucuetu is nu in balbezit. Vîrlan maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Vîrlan moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Vîrlan schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Cucucuetu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Curchi neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Curchi geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Calinici de bal onder controle te krijgen. Diavor is nu in balbezit. Bezpalii verovert de bal door een tackle van achteren. Bezpalii schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
`Hidrocentrala` Şoldăneşti - `Laredonax` Leova 2:1

71e minuut.
Berdos met een sublieme pass. Ciubara heeft problemen om de bal te vangen. Bezpalii is nu in balbezit. Bezpalii draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Cucucuetu met een sublieme pass. Curchi is nu in balbezit. Curchi passt de bal met de wreef. Bezpalii rent richting de bal. Bezpalii draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
`Hidrocentrala` Şoldăneşti - `Laredonax` Leova 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Hidrocentrala` Şoldăneşti 36%, `Laredonax` Leova 64%.
`Hidrocentrala` Şoldăneşti - `Laredonax` Leova 3:1