Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
`Fabrica De Sticlă` Căuşeni `Fabrica De Conserve Călăraşi
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
15 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.2
weak Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Tocarciuc heeft problemen om de bal te vangen. Tocarciuc passt de bal met de wreef. Mititel rent richting de bal. Troş rent richting de bal. Troş draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Mancaş onderschept slim de pass. Mancaş speelt de bal door. Curecheru bereikt de bal nog maar net als eerste. Curecheru geeft een hoge lob. Aramescu kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Gherber geeft een lange en hoge pass. Mititel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Iachimovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Iachimovici schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
`Fabrica De Sticlă` Căuşeni - `Fabrica De Conserve Călăraşi 0:1

13e minuut.
Bereghelea speelt de bal door. Căciulă bereikt de bal nog maar net als eerste. Crasovschi is nu in balbezit. Căciulă onderschept slim de pass. Căciulă haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Cernoochii met een sublieme pass. Klungelig pakt Calistru de bal. Căciulă is nu in balbezit. Bereghelea heeft problemen om de bal te vangen. Bereghelea haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Gherber met een sublieme pass. Klungelig pakt Troş de bal. Troş speelt de bal door. Iachimovici is nu in balbezit. Iachimovici haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
`Fabrica De Sticlă` Căuşeni - `Fabrica De Conserve Călăraşi 0:2

37e minuut.
Mancaş geeft een lange en hoge pass. Cujbă is nu in balbezit. Cujbă passt de bal zonder na te denken. Bereghelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bereghelea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Curecheru met de inworp. Mancaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Bereghelea tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bereghelea krijgt een gele kaart. Mancaş raakt geblesseerd tijdens het duel. Mancaş met een snel genomen vrije trap. Iachimovici is nu in balbezit. Iachimovici draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
`Fabrica De Sticlă` Căuşeni - `Fabrica De Conserve Călăraşi 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Fabrica De Sticlă` Căuşeni 47%, `Fabrica De Conserve Călăraşi 53%.
`Fabrica De Sticlă` Căuşeni - `Fabrica De Conserve Călăraşi 0:3

46e minuut.
Troş met een sublieme pass. Mancaş is nu in balbezit. Bereghelea is nu in balbezit. Căciulă bereikt de bal nog maar net als eerste. Căciulă draait met de bal, schiet en ... Lobanschi bokst de bal weg. Lobanschi probeert naar een medespeler te passen. Cujbă rent richting de bal. Cujbă geeft de bal voor. Căciulă rent richting de bal. Căciulă draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Troş passt de bal met de wreef. Bereghelea is nu in balbezit. Crasovschi is nu in balbezit. Căciulă verovert de bal door een tackle van achteren. Căciulă schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Declercea onderschept slim de pass. Bereghelea rent richting de bal. Cernoochii legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bereghelea raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Bereghelea zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
`Fabrica De Sticlă` Căuşeni - `Fabrica De Conserve Călăraşi 1:3

85e minuut.
Chiriţa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiriţa passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Mancaş de bal. Troş rent richting de bal. Troş schiet op doel. Babocichin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Fabrica De Sticlă` Căuşeni 38%, `Fabrica De Conserve Călăraşi 62%.
`Fabrica De Sticlă` Căuşeni - `Fabrica De Conserve Călăraşi 1:3