Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-10 19:17
  • Competitiewedstrijd: Divizia A.02
  • Stadion: FC Duna Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 3076
`Fabrica De Sticlă` Căuşeni `Farm Expo` Dubăsari
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
15 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 19.3
poor Schieten poor
weak Passen poor
weak Verdedigen weak


8e minuut.
Badura haalt uit met een fantastische trap. De bal rolt over de achterlijn. Babocichin trapt de bal weg van het doel. Oniţă is nu in balbezit. Oniţă haalt uit met een fantastische trap. Babocichin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Chisilev is nu in balbezit. Chisilev passt de bal in één keer door. Hămură bereikt de bal nog maar net als eerste. Badura verovert de bal door een tackle van achteren. Badura haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Chisilev passt de bal in één keer door. Dascăl is nu in balbezit. Dascăl met een sublieme pass. Badura heeft problemen om de bal te vangen. Badura haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Tocarciuc is nu in balbezit. Tocarciuc probeert naar een medespeler te passen. Zelinschi met een sublieme pass. Căciulă bereikt de bal nog maar net als eerste. Căciulă schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Briculischii kopt de bal weg. Daar is Chiriţa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Daniliuc is nu in balbezit. Daniliuc speelt de bal door. Canali speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Canali met een sublieme pass. Bereghelea heeft problemen om de bal te vangen. Briculischii is nu in balbezit. Bereghelea onderschept slim de pass. Bereghelea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Aprelov met een harde bal richting middenveld. Dascăl is nu in balbezit. Dascăl passt de bal zonder na te denken. Badura heeft problemen om de bal te vangen. Badura haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Briculischii raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bahnaru komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Chiriţa probeert naar een medespeler te passen. Buracinschi is nu in balbezit. Daniliuc schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Daniliuc krijgt een gele kaart. Buracinschi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Canali zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Căciulă rent richting de bal. Căciulă haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Fabrica De Sticlă` Căuşeni 59%, `Farm Expo` Dubăsari 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
`Fabrica De Sticlă` Căuşeni - `Farm Expo` Dubăsari 0:0

49e minuut.
Bereghelea is nu in balbezit. Bereghelea met een sublieme pass. Saveliev rent richting de bal. Căciulă bereikt de bal nog maar net als eerste. Căciulă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
`Fabrica De Sticlă` Căuşeni - `Farm Expo` Dubăsari 1:0

54e minuut.
Hămură passt de bal met de wreef. Zelinschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zelinschi geeft een hoge lob. Căciulă is nu in balbezit. Căciulă draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Ciosia bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciosia geeft de bal voor. Buracinschi kopt de bal weg. Căciulă rent richting de bal. Căciulă schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Badareu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Badura bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahnaru is nu in balbezit. Tocarciuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahnaru rent richting de bal. Bahnaru draait met de bal, schiet en ... Babocichin bokst de bal weg.

71e minuut.
Buracinschi met een snelle inworp. Bereghelea is nu in balbezit. Bereghelea haalt uit met een fantastische trap. Căciulă probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
`Fabrica De Sticlă` Căuşeni - `Farm Expo` Dubăsari 2:0

75e minuut.
Bereghelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bereghelea passt de bal met de wreef. Căciulă is nu in balbezit. Căciulă haalt uit met een fantastische trap. Saveliev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Friniuc geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oniţă zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bahnaru is nu in balbezit. Bahnaru geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Fabrica De Sticlă` Căuşeni 43%, `Farm Expo` Dubăsari 57%.
`Fabrica De Sticlă` Căuşeni - `Farm Expo` Dubăsari 2:0