Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-14 19:21
  • Competitiewedstrijd: Divizia A.02
  • Stadion: FC Duna Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 2966
FC Duna F.C. Paduricea
Normal Tactiek 541
43% Balbezit 57%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 31.7
weak Schieten adequate
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


10e minuut.
Caladi controleert de bal met de borst. Cernov is nu in balbezit. Caladi is nu in balbezit. Cernov verovert de bal door een tackle van achteren. Cernov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Duna - F.C. Paduricea 0:1

20e minuut.
Cernat met een snelle inworp. Pelanskis geeft de bal voor. Daar is Caladi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gros bereikt de bal nog maar net als eerste. Gros schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Duna - F.C. Paduricea 0:2

37e minuut.
Sanduleac bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernov passt de bal met de wreef. Gros bereikt de bal nog maar net als eerste. Gros draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Duna - F.C. Paduricea 0:3

39e minuut.
Cernat controleert de bal met de borst. Sanduleac bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernat onderschept slim de pass. Cernat met een sublieme pass. Pelanskis geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gros bereikt de bal nog maar net als eerste. Gros schiet op doel. Criţ werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Pelanskis probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Nichitiuc de bal. Gros bereikt de bal nog maar net als eerste. Gros schiet op doel. Criţ probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Duna - F.C. Paduricea 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Duna 69%, F.C. Paduricea 31%.
FC Duna - F.C. Paduricea 0:4

46e minuut.
Cabanas passt de bal zonder na te denken. Varlîghin bereikt de bal nog maar net als eerste. Varlîghin passt de bal met de wreef. Lobanovici is nu in balbezit. Lobanovici draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Hruşcă rent richting de bal. Hruşcă geeft een hoge lob. Sanduleac bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernov verovert de bal door een tackle van achteren. Cernov geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Cernov probeert naar een medespeler te passen. Gros bereikt de bal nog maar net als eerste. Lesnic bereikt de bal nog maar net als eerste. Gros verovert de bal door een tackle van achteren. Gros haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Criţ verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Volohov is nu in balbezit. Linetty onderschept slim de pass. Linetty probeert naar een medespeler te passen. Gros rent richting de bal. Gros draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Lesnic geeft de bal voor. Inworp. Linetty met een snelle inworp. Cernov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernov geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Gros rent richting de bal. Paal! Gros bereikt de bal nog maar net als eerste. Gros draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Duna - F.C. Paduricea 0:5

65e minuut.
Lobanovici met een sublieme pass. Daar is Gros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gros schiet op doel. Criţ maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Duna - F.C. Paduricea 0:6

77e minuut.
Nichitiuc kopt de bal weg. Cernov is nu in balbezit. Varlîghin begaat een overtreding. Varlîghin krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Pelanskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelanskis geeft de bal voor. Volohov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gros onderschept slim de pass. Gros haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Minarik passt de bal in één keer door. Linetty speelt de bal door. Lesnic is nu in balbezit. Gros onderschept slim de pass. Gros schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Cernov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernov passt de bal in één keer door. Gros is nu in balbezit. Gros schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Duna - F.C. Paduricea 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Duna 67%, F.C. Paduricea 33%.
FC Duna - F.C. Paduricea 0:7