Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Prutul Vladesti Speranta Nisporeni
T1 Tactiek Zimbru
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
16 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
51.9 gemiddelde waardering 44.8
uitstekend Schieten redelijk
solide Passen goed
zeer goed Verdedigen goed


8e minuut.
Fedorchea geeft de bal voor. Andruh maakt een snoekduik en kopt de bal. Phi Cường heeft problemen om de bal te vangen. Mororaş is nu in balbezit. Mororaş haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Huntelaar kopt de bal weg. Daninos bereikt de bal nog maar net als eerste. Misail bereikt de bal nog maar net als eerste. Daninos verovert de bal door een tackle van achteren. Daninos draait met de bal, schiet en ... Brumer bokst de bal weg.

17e minuut.
Przesmycki passt de bal zonder na te denken. Mérő is nu in balbezit. Mérő passt de bal in één keer door. Huntelaar is nu in balbezit. Huntelaar haalt uit met een fantastische trap. Brumer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Misail verovert de bal door een tackle van achteren. Huntelaar rent richting de bal. Tissot met een sublieme pass. Daninos rent richting de bal. Daninos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Tissot bereikt de bal nog maar net als eerste. Tissot passt de bal in één keer door. Clitman bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereira onderschept slim de pass. Pereira haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Şabanoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Fedorchea is nu in balbezit. Fedorchea probeert naar een medespeler te passen. Andruh is nu in balbezit. Andruh schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Przesmycki geeft een hoge lob. Huntelaar rent richting de bal. Pereira bereikt de bal nog maar net als eerste. Huntelaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Huntelaar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Przesmycki rent richting de bal. Przesmycki passt de bal zonder na te denken. Daar is Pereira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pereira haalt uit met een fantastische trap. Brumer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Prutul Vladesti - Speranta Nisporeni 1:0

39e minuut.
Pereira bereikt de bal nog maar net als eerste. Misail rent richting de bal. Pereira verovert de bal door een tackle van achteren. Pereira haalt uit met een fantastische trap. Brumer werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Prutul Vladesti - Speranta Nisporeni 2:0

41e minuut.
Hobbock probeert naar een medespeler te passen. Tissot bereikt de bal nog maar net als eerste. Tissot passt de bal zonder na te denken. Pereira bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereira haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Pereira raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Castillo komt het veld opgelopen. Huntelaar legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Brumer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prutul Vladesti 40%, Speranta Nisporeni 60%.
Prutul Vladesti - Speranta Nisporeni 2:0

48e minuut.
Przesmycki is nu in balbezit. Przesmycki geeft een lange en hoge pass. Misail bereikt de bal nog maar net als eerste. Huntelaar verovert de bal door een tackle van achteren. Huntelaar draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Inworp. Migali komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Mérő met een snelle inworp. Przesmycki is nu in balbezit. Przesmycki geeft een hoge lob. Tissot geeft een lange en hoge pass. Huntelaar krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Kubiński raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jus komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Naranji passt de bal zonder na te denken. Fedorchea rent richting de bal. Fedorchea passt de bal in één keer door. Andruh bereikt de bal nog maar net als eerste. Andruh haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Tissot bereikt de bal nog maar net als eerste. Tissot geeft de bal voor. Prodan heeft problemen om de bal te vangen. Castillo is nu in balbezit. Castillo haalt uit met een fantastische trap. Brumer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Huntelaar bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prutul Vladesti 44%, Speranta Nisporeni 56%.
Prutul Vladesti - Speranta Nisporeni 2:0